Onze werkwijze

Bij Anastasi staat u in het middelpunt van de belangstelling

Bij Anastasi staat u in het middelpunt. Wij passen ons geheel aan naar uw wensen. Het uitzoeken van de trouwjurk draagt namelijk bij aan de voorpret voor uw belangrijke dag.

U komt op afspraak langs bij Anastasi bruidsatelier in Nieuwegein. Eventueel neemt u familie of bekenden mee om u te helpen bij de keuze van een jurk. Het ontwerpen en kiezen van een jurk is vaak een moeilijke beslissing. Daarom doet Anastasi er alles aan om deze keuze zo leuk mogelijk te maken.

In een gezellige en ongedwongen sfeer vindt een persoonlijk gesprek plaats. Hierin kunt u al uw wensen aan de hand van schetsen, foto’s en ideeën en met behulp van onze basismodellen aan ons kenbaar maken. In het atelier hangen de basismodellen in verscheidene maten, stijlen en combinaties tot uw beschikking. Door het passen wordt inspiratie opgedaan en wordt uw fantasie concreter.

U mag alles zelf bepalen: de kleur, de lengte van de sleep, wijdte van de rok, hoeveelheid van de bewerking, etc. Dit houdt in dat door te variëren met prachtige materialen, kleuren en details alle onderdelen van onze bruidscreaties aangepast kunnen worden tot de ultieme jurk.

Als het ontwerp geheel naar wens is kunt u de rest aan Anastasi overlaten. Aan de hand van het uiteindelijke ontwerp wordt een offerte gemaakt, zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij bestelling van de japon dient 20% contant aanbetaald te worden. Vervolgens maakt Anastasi de trouwjurk die precies voldoet aan uw verwachtingen. De levertijd van uw creatie is doorgaans (ongeveer) 8 weken. Mocht het nodig zijn zullen wij er alles aan doen om deze korter te late zijn.

Na uw trouwdag neemt Anastasi wederom de zorg voor uw bruidsjurk over. Er kan tegen een vergoeding van ongeveer € 75 gezorgd worden voor reiniging. Wij geven garantie dat de jurk perfect thuiskomt. Zo heeft u de rest van u leven een schoon aandenken aan één van de mooiste dagen van uw leven!