Trouwjurken in Arnhem die op uw lijf geschreven zijn

Gaat u binnenkort trouwen? Uw trouwjurk is een van de eyecatchers op uw huwelijksdag. U wilt maar één ding: een perfecte bruidsjapon die bij uw wensen, stijl, figuur, huidskleur en haarkleur past. Er zijn vele keuzemogelijkheden. Het is geruststellend en fijn dat iemand u deskundig en eerlijk advies geeft én de ultieme trouwjurk voor u ontwerpt en maakt. Anastasi Bruidsatelier heeft een naam hoog te houden op het gebied van hoogwaardige en betaalbare bruidsjurken. Ervaar het zelf en neem contact op voor een passing van onze trouwjurken in Arnhem.

Bekijk onze bruiden

Doe inspiratie op bij de brede collecties bruidsjaponnen

Anastasi heeft aantrekkelijke collecties trouwjurken in Arnhem voor elk type vrouw. Maak aan de hand van foto’s of schetsen uw wensen en ideeën kenbaar. Anastasia weet welke bruidsjapon of combinatie van top en rok het beste bij u past. Elke stijl is mogelijk, van klassiek tot modern, van stoer tot chic of van ingetogen tot extravagant. Er hangen in ons bruidsatelier, op nog geen drie kwartier rijden van Arnhem, vele basismodellen trouwjurken in allerlei modellen, stijlen, maten en combinaties om te passen. U doet volop inspiratie op. Anastasi varieert en combineert stoffen, kleuren, details en onderdelen van bruidscreaties tot de ultieme trouwjurk.

Voorpret met trouwjurken in Arnhem passen

In de werkwijze van Anastasi bepaalt u alles zelf: het materiaal, de kleuren, het model en de stijl, de bewerkingen en de lengte van de sleep of de wijdte van de rok. Anastasia geeft professioneel en eerlijk advies. Maak een afspraak voor een passing van anderhalf uur van trouwjurken in Arnhem en neem drie à vier bekenden mee die u in uw keuzes kunnen ondersteunen. Het is bovendien gezellig. U beleeft met uw familieleden en/of vriendinnen al voorpret van de grote dag. De resultaten leest u terug in de lovende reacties van onze bruiden.

Bekijk onze bruiden

Oogverblindend gekleed voor een betaalbare prijs

Een van de voordelen van Anastasi Bruidsatelier is dat u oogverblindend wordt gekleed voor een betaalbare prijs van maximaal € 960. Dit bedrag is inclusief ontwerp, stof, bewerking en naaikosten en exclusief accessoires als bruidsschoenen in kleur of een minikopie van uw trouwjurk. U heeft vrije ontwerpkeuze en vele pasmogelijkheden en krijgt maatwerk, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een bijbehorend, zelfontworpen korset voor een prachtig silhouet. Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of verzend het contactformulier voor meer informatie of een afspraak voor trouwjurken in Arnhem passen.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.