Uw zoektocht naar de ultieme trouwjurk eindigt bij Anastasi

Heeft u moeite met het vinden van de trouwjurk van uw dromen? U slaagt bij Anastasi Bruidsatelier zeker in uw zoektocht naar de ultieme bruidsjurk. U kunt in ons bruidsatelier vele basismodellen in allerlei maten, stijlen en combinaties passen en daarbij uw eigen wensen en ideeën inbrengen. U mag alles zelf bepalen! Van de stof, kleur en bewerkingen van de trouwjurk tot de wijdte van de rok en de lengte van de sleep. Een van de andere voordelen is dat u nooit meer dan € 960 betaalt, vaak zelfs nog een stuk minder. Ook de kosten voor een eventuele aanpassing van de jurk zijn hierbij inbegrepen. Haast u daarom naar Anastasi en maak een afspraak voor het samenstellen van uw exclusieve trouwjurk.

Bekijk onze bruiden

Feestelijke passing van bruidsjurken in een ongedwongen sfeer

Bent u zich nog aan het oriënteren, maar heeft u nog geen concreet idee welk type trouwjurk u zoekt en het beste bij u past? De ervaren stylistes van Anastasi geven professioneel en eerlijk advies over de keuze van uw bruidsjurk, op basis van uw wensen, uw figuur, uw huids- en haarkleur en uw trouwlocatie. U mag desgewenst bij de passing 3 of 4 bekenden meenemen, die u kunnen helpen bij uw moeilijke beslissing. De passing duurt circa anderhalf tot twee uur en vindt plaats in een gezellige, ongedwongen sfeer. Laat u inspireren door onze collecties en lees de ervaringen van de bruiden die eerder voor een trouwjurk bij ons langskwamen.

Een handgemaakte trouwjurk op maat

Onze werkwijze is helder: u staat bij ons in de spotlights, zoals ook op uw huwelijksdag het geval is. Het uitzoeken en samenstellen van uw handgemaakte trouwjurk op maat is een feest. U wordt op basis van een vrije ontwerpkeuze prachtig gekleed voor een betaalbare prijs. Uw vrouwelijke silhouet komt extra mooi uit dankzij ons unieke, zelfontworpen korset, dat aan de bovenkant strak en comfortabel om uw lijf zit. U straalt als nooit tevoren!

Bekijk onze bruiden

Maak een afspraak voor een trouwjurk uit duizenden

Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. Wij kunnen ook een bruidsmeisjesjurk ontworpen als minikopie van uw prachtige jurk. Wij zorgen desgewenst voor bruidsschoenen in kleur of een stropdas en pochet in de stof van uw bruidsjurk maken. Alles kan! Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of advies. Of maak meteen een afspraak voor een in het oog springende trouwjurk uit duizenden.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.