Uw perfecte trouwjurk laten maken

Wil de zoektocht naar de perfecte trouwjurk maar niet tot een eind komen? Heeft u er dan weleens over nagedacht om een trouwjurk te laten maken? Op de mooiste dag van uw leven verdient u het om de trouwjurk van uw dromen te dragen. Door het heft in eigen handen te nemen en een bruidsjurk te laten maken die perfect bij uw wensen past, zult u echt uw trouwdag in uw droomjurk doorbrengen. Bij Anastasia Bruidsatelier maken we uw perfecte trouwjurk voor een maximale prijs van €960.

Bekijk onze bruiden

De unieke, handgemaakte en betaalbare trouwjurk laten maken

Bij Anastasia Bruidsatelier horen we graag uw wensen voor uw perfecte trouwjurk, zodat wij de jurk van uw dromen kunnen maken. Uw trouwjurk laten maken bij Anastasi Bruidsatelier? Dan bent u ervan verzekerd dat uw jurk voldoet aan al uw criteria én bovendien uniek is. We maken uw jurk met de hand voor een maximale prijs van €960. Een unieke en betaalbare trouwjurk, het is mogelijk. Deze fijne prijs is inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten.

De werkwijze van Anastasi Bruidsatelier

Wat komt er allemaal bij kijken als u uw bruidsjurk bij Anastasi Bruidsatelier laat maken? De keuze is natuurlijk enorm! Daarom komt u eerst bij Anastasi op intakegesprek in ons bruidsatelier in Nieuwegein, waarbij we uw wensen bespreken. U kunt inspiratiebeeld meenemen, en kunt middels dat beeld en onze basismodellen de jurk van uw dromen aan ons schetsen. We hebben verschillende basismodellen hangen, die u kunt doorpassen om een gevoel te krijgen qua ontwerpen en materialen en uw wensen duidelijker te maken.

Ook als u nog niet hét specifieke ontwerp voor uw droomjurk in gedachten heeft, maar wel een trouwjurk wil laten maken zodat u zeker weet dat u een voor u gemaakte, unieke bruidsjurk draagt op de mooiste dag van uw leven, helpen we u graag. We hebben een collectie basismodel trouwjurken die u uitgebreid door kunt passen. Tijdens het passen komt u erachter waar uw ultieme trouwjurk aan moet voldoen, wat u niet en juist wel wil. Vervolgens kan Anastasi aan de slag met een uniek ontwerp voor u.

Bekijk onze bruiden

Vele keuzes bij trouwjurk laten maken

Door bij ons uw trouwjurk te laten maken bent u vrij in uw wensen en kunt u veel keuzes maken, denk aan de stof, de lengte van de sleep, de details, de mate van taillering, wijdte van de rok: noem maar op. De hoeveelheid mogelijkheden kan overweldigend zijn, maar wij begeleiden u graag in het samenstellen van al uw criteria en maken vervolgens het ontwerp van uw perfecte bruidsjurk. Nadat u het ontwerp goed heeft gekeurd, gaan wij voor u aan de slag. Het laten maken van uw trouwjurk duurt ongeveer 8 weken, waarna een ophaaldatum wordt afgesproken. Weer een stap dichter bij de mooiste dag van uw leven!

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.