Handgemaakte, goedkope trouwjurken als droomjurken

Als u zoekt naar goedkope trouwjurken, betekent dit niet dat u geen droomjurk kunt vinden voor misschien wel de belangrijkste dag van uw leven. Integendeel. Anastasi Bruidsatelier koppelt hoge kwaliteit aan elegantie en betaalbaarheid. De trouwjurken worden op maat gemaakt en kosten nooit meer dan € 960. U bent bovendien vrij in de ontwerpkeuze, stoffen, kleuren en bewerkingen. Een prachtige, op uw lijf geschreven bruidsjurk behoort ook voor u tot de mogelijkheden. Neem alvast een kijkje bij de collecties van Anastasi en neem snel contact op voor uw vragen of advies over goedkope trouwjurken.

Bekijk onze bruiden

Professionele kwaliteit tegen een voordelige prijs

De gedachte dat een mooie bruidsjurk altijd duur moet zijn, is een misvatting. Anastasi bewijst al jaren dat trouwjurken perfect samengaan met professionele kwaliteit en een schitterende uitstraling. Uw bruidsjurk wordt aan de hand van uw wensen en ideeën gecomponeerd. U kunt hiervoor foto’s of schetstekeningen meenemen. U mag alles zelf bepalen en tijdens de afspraak 3 of 4 bekenden meenemen, die u kunnen helpen in uw moeilijke keuze. Bij onze werkwijze staat u in het middelpunt, net als straks op uw trouwdag. Het uitzoeken en samenstellen van goedkope trouwjurken gebeurt in een ontspannen en gezellige setting, waarbij er vele pasmogelijkheden zijn.

Goedkope trouwjurken passen en samenstellen is een feest

Modellen van goedkope trouwjurken bekijken en passen bij Anastasi is een feest. U kunt vervolgens de finishing touch aan uw bruidsjurk geven. De jurk wordt op maat gemaakt, voor elk figuur. Ook als u een maatje meer heeft. Een van de vele voordelen is dat u niet onaangenaam verrast wordt door toeslagen achteraf. De prijs van maximaal € 960 is inclusief ontwerp, stoffen, bewerking en naaikosten. De trouwjurken komen nóg beter tot hun recht door de unieke, zelfontworpen korsetten van Anastasi, die uw figuur flatteren. U toont u op uw trouwdag als de beste versie van uzelf!

Bekijk onze bruiden

Deskundig en eerlijk advies over goedkope trouwjurken

Anastasi geeft bij het uitzoeken en samenstellen van een goedkope trouwjurk deskundig en eerlijk advies, bijvoorbeeld of de jurk past bij uw figuur en uw huids- en haarkleur. Er kunnen minikopieën van uw jurk worden gemaakt voor de bruidsmeisjes of bruidsschoenen in kleur worden geleverd. Geïnteresseerd? Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor uw vragen, advies of het maken van een afspraak voor goedkope trouwjurken met een chique uitstraling.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.