Gekleurde trouwjurken en bruidsjurken van Anastasi Bruidsatelier

Waren bruidsjurken van oudsher wit, ivoor of gebroken wit, tegenwoordig wordt er steeds vaker voor gekleurde trouwjurken gekozen. Mogelijk wilt u in uw lievelingskleur trouwen, is er sprake van een tweede huwelijk of wilt u geen traditionele bruiloft maar een kleurrijke huwelijksdag met een bijzondere uitstraling. Anastasi Bruidsatelier ontwerp en maakt gekleurde bruidsjurken van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Uw droomjurk kost maximaal € 960, inclusief stoffen, ontwerp, bewerkingen en naaiwerk. Uw wensen staan centraal. Wij laten uw droom in vervulling gaan.

Bekijk onze bruiden

Betaalbare gekleurde jurken van goede kwaliteit

Vindt u dat een kleur u beter staat? Anastasi geeft professioneel en eerlijk advies over welke soort en kleur bruidsjurk het beste bij uw figuur, huid- en haarkleur past. De mogelijkheden van gekleurde trouwjurken zijn onbegrensd. Denk aan een ingetogen, effen jurk, een stijlvolle tweekleurige jurk of een vrolijke bruidsjapon met kleurige print. Een kleurige trouwjurk is uniek en trendy. Of u nu kiest voor pasteltinten als lichtroze, lichtblauw of beige, of spannend rood, blush, zwart, champagne, paars, groen, goudkleurig of taupe.

Anastasi heeft een brede en veelzijdige collectie bruidsjurken, inclusief gekleurde trouwjurken in allerlei maten, stijlen en combinaties. Bij het passen van deze modellen doet u inspiratie op en geeft u een concrete invulling aan uw fantasie. Durf u te onderscheiden en val op in een handgemaakt maatontwerp, dat volledig aan uw wensen voldoet. U bepaalt zelf hoe uw gekleurde jurk eruit moet zien. Van de stoffen, de kleur en de lengte van de sleep tot de wijdte van de rok en de hoeveelheid bewerkingen.

Gekleurde bruidsjurken voor uw kleurrijke bruiloft

Anastasi heeft al vele gekleurde trouwjurken ontworpen en gemaakt voor dankbare bruiden. Laat u inspireren door de succesverhalen van onze bruiden. Waar de één straalt in een rode, romantische jurk, houdt een ander van een zwarte jurk met subtiele witte accenten. Wij maken ook ontwerpen, waarbij later op de avond het lange gedeelte van de jurk uit kan om heerlijk vrij te kunnen dansen. Wat te denken van een stoere bruidsjurk, met een bovenkant van spijkerstof? Of een gracieuze, wijdvallende galajurk met sierlijke bewerkingen? Het kan allemaal.

De doelstelling van Anastasi is om u er op uw huwelijksdag zo mooi mogelijk te laten uitzien. Niet alleen door uw droomjurk, maar ook door uw figuur maximaal te flatteren. Wij werken met unieke, zelf ontworpen korsetten, die aan de bovenkant strak om uw lichaam zitten en uw lichaamsvormen perfect laten uitkomen. Wij gaan voor de perfecte match en het prachtige totaalplaatje. Zo verzorgen wij bij de gekleurde trouwjurken bruidsschoenen in kleur en voor de bruidegom een stropdas en pochet in de stof van uw jurk. Heeft u bruidsmeisjes? Wij maken voor hen een minikopie van uw jurk.

Bekijk onze bruiden

Breng kleur in uw trouwdag

Anastasi Bruidsatelier werkt op afspraak, zodat wij in een gezellige en ongedwongen setting en in een rustig tempo naar uw moeilijke beslissing van het uitkiezen van een gekleurde bruidsjurk kunnen toewerken. U mag twee vriendinnen, familieleden of goede bekenden meenemen om samen van het moment te genieten en uw keuze eenvoudiger te maken. In een van onze gekleurde trouwjurken bent u het stralende middelpunt. Informeer naar de mogelijkheden, kom op afspraak langs en profiteer van de vele voordelen van Anastasi.

  • Betaalbare prijs van maximaal € 960, inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten.
  • Géén toeslag voor een maatje meer of een positietrouwjurk.
  • Deskundig en eerlijk advies over de juiste jurk voor uw figuur, huid- en haarkleur.
  • Maatwerk en professionele kwaliteit.
  • Vrije ontwerpkeuze. Uw trouwjurk wordt geheel naar uw wensen en ideeën ontworpen.
  • Ruime pasmogelijkheden. Het is ook mogelijk om combinaties van een top en een rok te passen.
  • Unieke, zelf ontworpen korsetten.
  • Mogelijkheid van bruidsmeisjesjurken en accessoires.
  • Snelle levertijd van maximaal 8 weken (minimaal 3 weken bij spoedgevallen).
Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.