Galajurken in Utrecht

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een prachtige galajurk. Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt galajurken in Utrecht op ambachtelijke wijze. Onze hooggekwalificeerde, ervaren stylistes creëren een droomjurk die bij u past, waarin u straalt als nooit tevoren. Kijkt u al verlangend uit naar het galafeest? Beleef de voorpret met het passen van onze collectie galajurken van hoge kwaliteit, die nooit meer dan € 960 kosten. Uw galajurk wordt op maat gemaakt, geheel naar uw wensen en figuur. U kijkt straks in de spiegel en ervaart het wow-gevoel. Maak een afspraak in ons atelier voor het passen van basismodellen galajurken in Utrecht. U krijgt professioneel en eerlijk advies en begeleiding bij het samenstellen van de ultieme galajurk.

Bekijk onze bruiden

Galajurk die naadloos past bij uw figuur en speciale gelegenheid

Anastasi Bruidsatelier maakt de perfecte galajurken in Utrecht waarin u zich goed voelt. Ze passen naadloos bij het soort gelegenheid waar u naartoe gaat. U moet een jurk voelen en zien om tot de beste keuze te komen. Maak uw wensen en ideeën tijdens de passing kenbaar, ondersteund met foto’s en schetsen van uw ideale galajurk. U mag alles zelf bepalen: de stijl, kleur, stof en bewerkingen. Door te variëren met prachtige materalen, kleuren en details componeren wij uw droomgalajurk met de perfecte pasvorm, passend bij uw lichaamscontouren, haar- en huidskleur en karakter. Wij ontwerpen zonder toeslag ook galajurken voor een maatje meer of positiegalajurken.

Galajurken in Utrecht die uw dromen laten uitkomen

Anastasi Bruidsatelier weet exact welke galajurken in Utrecht passen bij welke gelegenheid. Black-tie is een veelvoorkomende dresscode bij gala’s en officiële gebeurtenissen. U kunt zich in deze lange galajurk vrij bewegen. White-tie met een avondjurk tot uw hakken is ook mogelijk, evenals een lange partyjurk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Galajurken met een split, strapless modellen of met halterbandjes, jurken met dieper decolleté, zichtbare schouders of juist hooggesloten, galajurken met laag uitgesneden rug, met kant. Wat u ook wenst, u ziet er altijd elegant en sexy uit. Wij laten uw dromen in vervulling gaan.

Bekijk onze bruiden

Ster van de avond in een galajurk van Anastasi Bruidsatelier

Wilt u de absolute ster van de avond zijn? Bekijk onze collectie galajurken in Utrecht en doe inspiratie op voor uw fashionable pronkstuk. Profiteer van de voordelen qua prijs, vrije ontwerpkeuze, vele pasmogelijkheden, maatwerk en professionele kwaliteit van Anastasi Bruidsatelier. Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of een afspraakverzoek.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.