Budget trouwjurk zonder in te leveren op kwaliteit

Droomt u ervan om een prachtig geklede bruid te zijn op uw huwelijksdag, maar is uw budget voor een trouwjurk niet al te hoog? Maak u geen zorgen. Bij Anastasi Bruidsatelier slaagt u zeker voor een budget trouwjurk, met de hand gemaakt én van een uitstekende kwaliteit. U heeft al een complete bruidsjapon van € 460 en u betaalt nooit meer dan € 960. Voor maatwerk! De prijs is inclusief de gebruikte stoffen, het individuele ontwerp, de bewerkingen en de naaikosten. U komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij rekenen geen toeslagen, ook niet als u een maatje meer hebt of een positietrouwjurk wenst. Maak direct een afspraak voor een passing.

Bekijk onze bruiden

Inspiratie opdoen voor uw ideale jurk

Bij Anastasi is elke klant een koningin, of u nu een groot of klein budget heeft. Iedere bruid ontdekt in onze aantrekkelijke collectie de trouwjurk van haar dromen. Wij stellen uw wensen centraal, want u staat op uw trouwdag in het middelpunt van de belangstelling. Alle ogen zijn op u gericht. Wij zorgen voor een bruidsjapon op maat, waarbij u de stoffen, de kleur, het model en de stijl bepaalt. U beslist zelf over de lengte van de sleep, de wijdte van de rok of de mate van bewerkingen. Anastasi creëert door variaties met prachtige materialen, kleuren en subtiele details uw ultieme droomjurk.

Anastasi heeft in het eigen bruidsatelier in Nieuwegein vele bruidsjurken in verschillende maten, stijlen en combinaties om te passen. Hiervoor dient u een afspraak te maken, zodat u anderhalf tot twee uur de tijd heeft voor een passing in een ongedwongen sfeer. Maak het extra gezellig door twee bekenden mee te nemen, die u bovendien kunnen adviseren over de beste budget trouwjurk die bij uw figuur en huid- en haarkleur past. Op basis van de modellen gaan wij voor maatwerk, waarbij u aan de hand van meegebrachte schetsen of foto’s uw wensen en ideeën kenbaar kunt maken.

Voordelige bruidsjurk waarin u de hele dag straalt

Bij het ontwerpen en vervaardigen van een budget trouwjurk doen wij geen concessies aan de kwaliteit en het design. U kunt rekenen op een schitterende bruidsjapon die met het grootste vakmanschap en nauwkeurigheid is gemaakt. Onze bruiden zijn zelfs jaren later nog verliefd op hun handgemaakte trouwjurk. Anastasi ontwerpt en maakt een jurk die als gegoten zit en waar u heerlijk vrij in kunt bewegen.

De voordelen van een budget bruidsjurk van Anastasi zijn velerlei:

  • Prijs tussen € 460 en € 960, inclusief ontwerp, stof, bewerking en naaikosten.
  • Géén toeslag voor een maatje meer of positietrouwjurk.
  • Deskundig en eerlijk advies over de jurkkeuze, gerelateerd aan uw figuur, huid- en haarkleur.
  • Handgemaakt maatwerk van professionele kwaliteit.
  • Vrij in ontwerp, uw wensen en ideeën staan centraal.
  • Ruime pasmogelijkheden. Alle bruidsjurken op onze website zijn op voorraad. Combinaties van een top en een rok kunnen ook worden gepast.
  • Beschikbaarheid van unieke, zelf ontworpen korsetten om uw vrouwelijke silhouet perfect te laten uitkomen.
  • Accessoires in de vorm van bruidsschoenen in kleur, een stropdas en pochet in de stof van uw jurk (voor de bruidegom) en minikopieën van uw trouwjurk voor de bruidsmeisjes.
  • Snelle levertijd van maximaal 8 weken en nog sneller (minimaal 3 weken) in noodgevallen.
Bekijk onze bruiden

Budget trouwjurk kopen

Met een budget trouwjurk kopen bij Anastasi heeft u al voorpret van de grote dag. U doet bij de passing volop inspiratie op en u maakt uw fantasie werkelijkheid. Wij realiseren een trouwjurk in de gewenste stijl, kleur en stof die precies aan uw verwachtingen voldoet. Maak uw dromen waar en bel (+31 (0)6 484 509 14), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het online contactformulier voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak voor een budget trouwjurk waarin u straalt.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.