Een Bruidszaak die staat voor kwaliteit tegen een goede prijs

Maak uw zoektocht naar de perfecte trouwjurk tot een pure belevenis. In de bruidszaak van Anastasi voelt u zich direct op uw gemak. De huwelijksdag is uw dag. Wij hechten daarom veel waarde aan een deskundig en eerlijk advies over de beste keuze voor een trouwjurk, perfect passend bij uw figuur en uw huid- en haarkleur. Wij zijn pas tevreden als u in uw bruidsjurk voor de spiegel staat en straalt. Anastasi Bruidsatelier ontwerp en maakt de mooiste trouwjurken van de hoogste kwaliteit, voor een prijs die tussen de € 460 en € 960 ligt. En het mooiste is: alle kosten van de stoffen, het ontwerp, de bewerkingen en het naaiwerk zijn inbegrepen. Bekijk onze collectie en doe inspiratie op.

Bekijk onze bruiden

Een bruidszaak waar u op uw gemak inspiratie kunt opdoen

Anastasi is een gevestigde bruidszaak met maar één doel voor ogen: u gelukkig maken met een handgemaakte trouwjurk met een exclusieve uitstraling, die niet te veel kost. Het maatwerk, de professionele kwaliteit en de voordelige prijs zijn enkele van de belangrijke voordelen van ons bruidsatelier. Wij onderscheiden ons ook met een vrije ontwerpkeuze. Uw trouwjurk wordt geheel naar uw wensen en ideeën gemaakt. U bepaalt de stoffen en kleur van de jurk, de lengte van de sleep, de wijdte van de rok en de hoeveelheid bewerkingen. Wij creëren de ultieme droomjurk met variaties in materialen, kleuren en details.

Anastasi is uw betrokken bruidszaak bij het vinden van de juiste outfit voor uw grote dag. Onze werkwijze is erop gericht dat u in een gezellige en ongedwongen sfeer en met voldoende tijd tot de ultieme droomjurk komt. Wij werken op afspraak, zodat u anderhalf tot twee uur de tijd heeft voor een passing. U kunt ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht. In een persoonlijk gesprek maakt u uw wensen kenbaar aan de hand van schetsen, foto’s en ideeën. Onze modellen trouwjurken hangen klaar om verschillende maten, stijlen en combinaties uit te proberen. U mag twee bekenden meenemen om u te helpen bij de keuze van uw jurk.

Anastasi: een veelzijdig bruidsatelier

Onze bruidszaak in Nieuwegein biedt een grote keuze, van eenvoudig tot extravagant. Er is voor elke bruid wat wils. Bekijk de foto’s en de enthousiaste reacties van onze bruiden en u heeft direct een goede indruk. U krijgt een jurk die als gegoten zit en waar u zich de gehele dag en avond comfortabel in kunt bewegen. Wij maken een trouwjurk op maat, in een stijl die bij u past. Sexy, stoer, elegant, chic, romantisch, het kan allemaal.

Anastasi heeft als ervaren bruidszaak een scherp oog voor het totaalbeeld. Wij zorgen op verzoek voor bruidsschoenen in een bij uw jurk passende kleur. Uw figuur komt prachtig tot uiting dankzij onze unieke, zelf ontworpen korsetten. Voor de bruidegom ontwerpen en maken wij een stropdas en pochet in de stof van uw bruidsjapon. De bruidsmeisjes kunnen perfect worden gestyled in een minikopie van uw droomjurk.

Bekijk onze bruiden

Maatwerk trouwjurken tegen een scherpe prijs

De bruidszaak van Anastasi levert alleen maatwerk trouwjurken. U bent als klant onze koningin én – na voltooiing van de jurk – de prinses van het bal. Wij maken bruidsjurken voor iedere vrouw, óók als u een maatje meer hebt of zwanger bent en een positietrouwjurk wenst. Of als u een combinatie van een top en een rok wilt. Wij rekenen hiervoor geen toeslag. U betaalt nooit meer dan € 960, inclusief alle materialen en werkzaamheden. De levertijd bedraagt 8 weken. Is er spoed bij? In noodgevallen heeft u in minimaal 3 weken uw droomjurk aan.

Kunt u niet wachten om trouwjurken te passen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze bruidszaak in Nieuwegein. Of neem contact op voor meer informatie of advies.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.