Bruidswinkels in Utrecht

Een op maat gemaakte trouwjurk met een exclusieve uitstraling maakt het verschil op de mooiste dag van uw leven. Er zijn meerdere bruidswinkels in Utrecht, maar er is er maar één die ambachtelijke kwaliteit levert tegen een messcherpe prijs: Anastasi Bruidsatelier. U heeft bij ons een vrije ontwerpkeuze en veel pasmogelijkheden en u krijgt professionele klasse tegen een prijs die maximaal € 960 bedraagt. U betaalt géén toeslag voor een maatje meer of een positietrouwjurk. Laat u overtuigen door de enthousiaste verhalen van onze bruiden en neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een passing van anderhalf uur in een gezellige ongedwongen sfeer.

Bekijk onze bruiden

Ervaren styliste ontwerpt uw ultieme droomtrouwjurk

Zoekt u in het aanbod bruidswinkels in Utrecht het bruidsatelier waar de klant koning is en waar er alles aan wordt gedaan om u op uw huwelijksdag als de koningin van het bal te laten schitteren? Anastasi is hét adres voor uw ultieme trouwjurk, die door onze ervaren styliste wordt gecomponeerd op basis van uw wensen, figuur en trouwlocatie. U mag alles zelf bepalen: de stijl, kleur, stoffen, bewerkingen, het model, de lengte van de sleep, de wijdte van de rok. Maak tijdens de passing uw ideeën kenbaar aan de hand van schetsen en foto’s en wij gaan hiermee aan de slag. Wij hebben in ons bruidsatelier vele basismodellen in verschillende maten, stijlen en combinaties om te passen, zodat u voldoende inspiratie opdoet voor uw droomjurk.

Koploper onder de bruidswinkels in Utrecht

Anastasi Bruidsatelier is koploper onder de bruidswinkels in Utrecht als het gaat om de combinatie van kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid, uniciteit en betaalbaarheid. Bekijk onze aansprekende collecties en zie het met eigen ogen. Naast de vele voordelen in prijs, ontwerp, pasmogelijkheden en maatwerk, komt uw figuur perfect tot uiting in een uniek, zelfontworpen korset van Anastasi Bruidsatelier. De prijs van een complete trouwjurk varieert van € 460 tot € 960, inclusief ontwerp, stoffen, bewerkingen en naaikosten. Daarnaast kunt u accessoires als bruidsschoenen in kleur of een stropdas en pochet in de stof van uw jurk afnemen.

Bekijk onze bruiden

Maak een afspraak en bespreek uw wensen

In de zoektocht naar bruidswinkels in Utrecht, komt u vanzelf bij Anastasi Bruidsatelier uit. Maak een afspraak en kom langs om uw wensen te bespreken. U krijgt deskundig en eerlijk advies en begeleiding. Of bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.