Laat uw droomjurk ontwerpen in dé bruidswinkel in Rotterdam

Weet u precies wat voor trouwjurk u wilt, maar kunt u het nergens in de bruidswinkels in Rotterdam vinden? Richt uw vizier op Anastasi Bruidsatelier, dat op slechts een halfuurtje van Rotterdam is gelegen. In onze bruidswinkel voor Rotterdam en omstreken vindt u precies wat u zoekt. U mag alles zelf bepalen en al uw wensen en ideeën inbrengen. Aan de hand van uw gedachten, foto’s, schetsen en voorbeeldstofjes ontwerpen wij uw droomjurk. De bruiden die onze bruidswinkel in Rotterdam bezocht hebben, zeggen allemaal hetzelfde: het resultaat was nog mooier dan zij hadden durven dromen. Maak een afspraak voor een passing in onze bruidswinkel in Rotterdam, zodat u zich straks tegelijk sexy en een prinses voelt.

Bekijk onze bruiden

Anastasi, juweeltje onder de bruidswinkels in Rotterdam

U speelt de hoofdrol in uw eigen romantische film. In onze werkwijze staat u in het middelpunt, net zoals op uw huwelijksdag. U bepaalt, wij adviseren en voeren uit in onze bruidswinkel in Rotterdam. Wij beschikken over vele verschillende basismodellen trouwjurken, voor elke maat en stijl. Elk onderdeel van de bruidscreaties kan worden aangepast tot een stijlvolle component van uw ultieme jurk. U beslist over het ontwerp, de stof, kleur en bewerkingen van de trouwjurk en wijst de lengte van de sleep en de wijdte van de rok aan. Waar vindt u deze collecties bij de bruidswinkels in Rotterdam?

Bruidswinkel in Rotterdam bedient u op maat

Vele aanstaande bruiden weten de weg naar onze bruidswinkel in Rotterdam te vinden. U geniet als bruid in spé van vele voordelen. Zo betaalt u nooit meer dan € 960 voor uw handgemaakte droomjurk op maat, inclusief ontwerp, stof, bewerkingen en naaikosten. U heeft vele pasmogelijkheden, vrije ontwerpkeuze en u krijgt in onze bruidswinkel in Rotterdam professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U mag 3 à 4 bekenden meenemen tijdens de gezellige, ontspannen passing. U krijgt een geweldige trouwjurk met een door Anastasi ontworpen stevig korset, dat uw vrouwelijke silhouet mooi laat uitkomen.

Bekijk onze bruiden

Kom gezellig passen in onze bruidswinkel in Rotterdam

Anastasi maakt als dé bruidswinkel in Rotterdam een trouwjurk waar ’s avonds een deel van uit kan om lekker te kunnen dansen. De bruidsmeisjes kunnen in minikopieën van uw bruidsjapon gezellig meedoen. Bel (+31648450914), mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of een afspraakverzoek in de bruidswinkel van Rotterdam die alle andere bruidswinkels in Rotterdam achter zich laat.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.