Dé bruidswinkel in Breda voor een onderscheidende jurk op maat

Uw trouwjurk toont wie u wilt zijn op uw huwelijksdag. Wilt u romantisch, modern, glamoureus, stoer, extravagant of in een minimalistische stijl voor de dag komen? Het is allemaal mogelijk bij Anastasi Bruidsatelier, dat alles in het werk stelt om de perfecte bruidsjapon te ontwerpen en maken. U krijgt een handgemaakte jurk van professionele kwaliteit, tegen een scherpe prijs die maximaal € 960 bedraagt. Accessoires kunt u apart bijbestellen. Doe inspiratie op bij onze collecties trouwjurken, die te passen zijn in onze bruidswinkel in Breda. Maak een afspraak voor een passing van anderhalf uur in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Bekijk onze bruiden

Trouwjurk die past bij uw figuur, huids- en haarkleur

De keuze van uw trouwjurk is afhankelijk van uw figuur, huidskleur en haarkleur. Anastasia geeft tijdens het passen in de bruidswinkel in Breda professioneel en eerlijk advies. Andere voordelen zijn dat u vrij bent in uw ontwerpkeuze, vele pasmogelijkheden heeft en geen toeslag betaalt voor een maatje meer of een positietrouwjurk. U weet bij Anastasi Bruidsatelier waar u aan toe bent. De prijs is inclusief ontwerp, stof, bewerking en naaikosten. U wordt schitterend gekleed voor een betaalbare prijs.

Vele modellen passen in onze bruidswinkel in Breda

Anastasi vertaalt uw wensen en ideeën in een droomjurk die naadloos bij u past. U kunt foto’s of schetsen meenemen naar onze bruidswinkel in Breda om uw gedachten te visualiseren. Er hangen in ons atelier basismodellen in allerlei maten, stijlen en combinaties om te passen. Uw ultieme bruidsjapon wordt samengesteld aan de hand van uw input, onderdelen van onze collecties en uw keuze voor de stof, kleur en bewerkingen. U bepaalt ook de lengte van de sleep of de wijdte van de rok. Het resultaat overtreft vrijwel altijd de verwachtingen, zo blijkt uit de reacties van onze bruiden.

Bekijk onze bruiden

Beleef voorpret aan het uitzoeken van uw bruidsjurk

U beleeft voorpret aan het uitzoeken van uw trouwjurk in onze bruidswinkel in Breda, op drie kwartier rijden van de historische Brabantse stad. U mag drie à vier bekenden als ꞌhulplijnꞌ meenemen naar de passing. Heeft u speciale wensen? Anastasia maakt u tot een bijzondere bruid, met eventuele accessoires als bruidsschoenen in kleur, een pochet of stropdas in de kleur van uw trouwjurk of een minikopie van uw bruidsjapon. Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.