Vind uw droomjurk in dé bruidswinkel in Arnhem

Gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! U wilt dat uw huwelijksdag een van de mooiste dagen van uw leven wordt. Een perfecte trouwjurk maakt deze feestelijke dag compleet. Het uitzoeken van de ultieme bruidsjapon is geen eenvoudige opgave. Ga naar de bruidswinkel in Arnhem van Anastasi, op nog geen drie kwartier rijden van de hoofdstad van Gelderland. Anastasia heeft aan een half woord genoeg om een droomjurk te maken die volmaakt bij uw figuur, stijl, haar- en huidskleur past. U betaalt tussen de € 460 en € 960 voor een complete trouwjurk, exclusief accessoires. Neem contact op met Anastasi Bruidsatelier en maak een afspraak voor een gezellige en ontspanning passing.

Bekijk onze bruiden

Exclusieve en betaalbare bruidsjapon op maat

U kunt bij Anastasi Bruidsatelier rekenen op een exclusieve en betaalbare trouwjurk op maat. Neem een kijkje bij onze collecties om u een beeld te vormen van de mogelijkheden. Er zijn bruidsjurken in allerlei combinaties denkbaar. Het is altijd maatwerk. U mag alles zelf bepalen. Van de kleur, stof en bewerkingen van de bruidsjurk tot de lengte van de sleep of de wijdte van de rok. De prijs is inclusief ontwerp, stof, bewerking en naaikosten. Daarnaast kunt u in onze bruidswinkel in Arnhem accessoires bijbestellen als bruidsschoenen in kleur, een minikopie van uw droomjurk of een stropdas of pochet in de stof van uw jurk.

Kom naar de bruidswinkel in Arnhem voor een passing

Anastasi maakt tijd voor uw persoonlijke trouwjurk. U komt op afspraak langs bij onze bruidswinkel in Arnhem voor een passing van anderhalf uur. U mag drie à vier bekenden mee nemen om u te helpen bij uw keuze. Er hangen in ons bruidsatelier diverse basismodellen in verschillende stoffen, stijlen en combinaties. Aan de hand van uw wensen en ideeën componeert Anastasia de ideale trouwjurk, waarbij kan worden gevarieerd met materialen, kleuren en onderdelen van bruidscreaties. Lees de ervaringen van onze bruiden om nóg meer zin te krijgen in de passing.

Bekijk onze bruiden

Geen doorsnee trouwjurk maar een bijzonderheid

Een van de vele voordelen van Anastasi is dat u geen doorsnee trouwjurk krijgt. U krijgt professionele kwaliteit voor een voordelige prijs. U krijgt eerlijk en deskundig advies en een uniek, zelfontworpen korset aangemeten, dat uw vrouwelijke figuur accentueert en op zijn mooist laat uitkomen. Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen, advies of afspraak in de bruidswinkel in Arnhem.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.