Bruidswinkel in Amsterdam: uw adres voor de ultieme trouwjurk

Bent u op zoek naar de gezelligste en leukste bruidswinkel in Amsterdam, waar u uw eigen trouwjurk kunt samenstellen en u in een persoonlijke setting eerlijk en deskundig advies krijgt? Kom naar de bruidswinkel in Amsterdam van Anastasi, op nog geen halfuur rijden van de Nederlandse hoofdstad. Wij ontwerpen en vervaardigen de ultieme bruidsjapon, op basis van uw wensen en ideeën. Neem foto’s en schetsen van trouwjurken mee naar onze bruidswinkel in Amsterdam, waar wij mee aan de slag gaan. U krijgt een exclusieve, onderscheidende bruidsjurk die maximaal € 960 kost, inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Maak meteen een afspraak en bezoek onze winkel.

Bekijk onze bruiden

Parel tussen de bruidswinkels in Amsterdam

Er zijn vele bruidswinkels in Amsterdam, maar u geniet nergens van zoveel voordelen als bij Anastasi. U wordt prachtig gekleed voor een betaalbare prijs, u bent vrij in uw ontwerpkeuze, u krijgt maatwerk van hoge kwaliteit en u heeft ruime pasmogelijkheden, óók als u een maatje meer heeft. De handgemaakte modellen in onze bruidswinkel in Amsterdam zijn schitterend en komen nog mooier tot hun recht met het verwerking van een stevig en comfortabel korset, dat door Anastasi ontworpen is. Uw vrouwelijke vormen worden op smaakvolle wijze benadrukt. U schrijdt stralend richting het altaar en weet alle ogen op u gericht.

Bruidswinkel in Amsterdam waar u alles zelf bepaalt

In onze bruidswinkel in Amsterdam bepaalt u alles zelf. Het ontwerp, de stof, kleur en bewerkingen van de trouwjurk, evenals de lengte van de sleep en de wijdte van de rok. Onze filosofie is dat het uw dag is en dat u maximaal wil genieten van de voorbereiding van het huwelijk en wil schitteren op de mooiste dag van uw leven. De passing is een feestje. U kunt in een gezellige, ontspannen sfeer vele jurken passen, in elke maat of ontwerp. Onderdelen van de bruidscreaties kunnen worden aangepast bij het samenstellen van uw droomjurk. Het is reden waarom onze bruiden in hun zoektocht naar bruidswinkels in Amsterdam bij Anastasi zijn uitgekomen,

Bekijk onze bruiden

Bruidswinkel Amsterdam: Anastasi Bruidsatelier

Neem een kijkje bij de collecties van onze bruidswinkel in Amsterdam, om uw gedachten over uw eigen trouwjurk te vormen. Wilt u dat de bruidsmeisjes in een minikopie van uw bruidsjapon lopen? Of bijpassende bruidsschoenen? Het kan allemaal! Bellen (+31648450914), e-mailen (info@anastasi.nl) of het ingevulde contactformulier verzenden naar dé bruidswinkel Amsterdam is genoeg.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.