Exclusieve bruidsmode in Breda die met liefde wordt gemaakt

Wat is er mooier dan op uw trouwdag een exclusieve jurk te dragen die niemand anders heeft en zeer aantrekkelijk in prijs is? Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt een bruidsjapon op maat, waar u op de grote dag veel complimenten voor krijgt. Lees de bezielende reviews van onze bruiden, om u te overtuigen van de professionele kwaliteit van onze bruidsmode in Breda. U wordt schitterend gekleed voor een betaalbare prijs, die maximaal € 960 bedraagt. De stof, het ontwerp, de bewerking en de naaikosten zijn inbegrepen. Accessoires als bruidsschoenen in kleur of een minikopie van uw droomjurk zijn optioneel. Neem als aanstaande bruid contact op met Anastasi voor een handgemaakte jurk uit duizenden.

Bekijk onze bruiden

Gezellige passing in een ontspannen sfeer

Anastasi Bruidsatelier werkt op afspraak. Er wordt alle tijd voor u genomen. Het afspraak duurt rond anderhalf uur. Anastasia luistert goed naar uw wensen en ideeën en gaat daarmee aan de slag. Er hangen in ons atelier, op drie kwartier rijden van Breda, vele basismodellen trouwjurken in allerlei kleuren, stijlen en combinaties die uw fantasie prikkelen en uw gedachten vormgeven. U krijgt eerlijk en deskundig advies over wat het beste bij u past, uitgaande van uw figuur, haar- en huidskleur en trouwsetting. U bepaalt uiteindelijk alles zelf, want het is uw dag. U mag drie tot vier bekenden meenemen om u te helpen bij uw keuze uit onze bruidsmode in Breda.

Betoverende collecties bruidsmode in Breda

Anastasi heeft veel ervaring in het ontwerpen en maken van bruidsjaponnen en voelt exact aan wat u wilt. Bekijk onze betoverende collecties bruidsmode in Breda. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. U bepaalt de stof, de kleur, de bewerkingen, de lengte van de sleep of de wijdte van de rok. Anastasia vertaalt uw wensen in een concreet ontwerp. Door te variëren met materialen, kleuren en details en het combineren van onderdelen van bruidscreaties, ontstaat de ultieme trouwjurk.

Bekijk onze bruiden

In de zevende hemel met een Anastasi trouwjurk

Anastasi Bruidsatelier zorgt ervoor, dat u in de zevende hemel bent met uw trouwjurk. Profiteer van de vele voordelen en ga voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Anastasi werkt bovendien met unieke, zelfontworpen korsetten, die uw figuur perfect laat uitkomen. Maak uw huwelijksdag compleet met een onderscheidende, oogstrelende bruidsjapon van Anastasi. Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het online contactformulier voor uw vragen, adviesverzoek of het maken van een afspraak.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.