Betaalbare bruidsmode in Amsterdam voor elke vrouw en elke stijl

Zoekt u een chique, stoere of artistieke trouwjurk met een tijdloze elegantie, die bovendien betaalbaar is? Anastasi Bruidsatelier maakt uw dromen werkelijkheid met een handgemaakte bruidsjapon op maat, die maximaal € 960 kost. Dit is inclusief ontwerp, stof, bewerkingen en naaikosten. Met onze exclusieve bruidsmode in Amsterdam maakt u het plaatje van uw huwelijksdag compleet. Bekijk onze collecties en doe ideeën op voor uw droomjurk. Het mooie is, dat u alles zelf mag bepalen. Van het ontwerp tot de stof en van de kleur tot de bewerkingen. Wacht niet langer en maak een afspraak om onze bruidsmode in Amsterdam te passen en uw persoonlijke trouwjurk vorm te geven.

Bekijk onze bruiden

Uw wensen centraal bij creëren persoonlijke trouwjurk

Anastasi wil dat elke bruid er op haar trouwdag fantastisch uitziet. De reacties van onze bruiden tonen dat dit uitstekend lukt. U krijgt in ons atelier, gelegen op nog geen halfuur van Amsterdam, alle tijd en ruimte om in een gezellige en ongedwongen sfeer vele basismodellen bruidsmode in Amsterdam te passen. De trouwjurken zijn beschikbaar in verschillende stijlen, maten, materialen en kleuren. Ook combinaties van een rok en top zijn mogelijk. Elk onderdeel van de bruidscreaties kan worden aangepast om uw individuele jurk te vervaardigen. U bepaalt de lengte van de sleep en de wijdte van de rok. Uw wensen voor bruidsmode in Amsterdam staan centraal. Dát is leidend in onze werkwijze.

Exclusieve bruidsmode in Amsterdam die naadloos bij u past

De bruidsmode in Amsterdam wordt op maat gemaakt. Het maakt niet uit of u een maatje minder of meer hebt. U krijgt professionele kwaliteit, op basis van ambachtelijk vakmanschap. Onze ervaren stylistes geven eerlijk en deskundig advies over de keuze van uw bruidsjapon, zodat deze bij uw figuur, maten en huids- en haarkleur past. Uw vrouwelijke vormen worden mooi gemodelleerd met een stevig, comfortabel en door Anastasi zelfontworpen korset. Geniet van de vele voordelen en draag exclusieve bruidsmode in Amsterdam die niemand anders heeft!

Bekijk onze bruiden

Bruidsmode in Amsterdam waarin u schittert

Is het ontwerp van uw trouwjurk geheel naar wens? Laat dan de rest maar aan Anastasi over. Wij maken bruidsmode in Amsterdam die volledig aan uw verwachtingen voldoet en waarin u schittert als nooit tevoren. Wilt u er accessoires als bruidsschoenen of minikopieën van uw bruidsjapon voor de bruidsmeisjes bij? Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier en wij zorgen ervoor.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.