Bruidskleding van alle soorten en maten voor uw droomdag

Als u gaat trouwen, staat u in het middelpunt van de belangstelling. Uw trouwjurk is van onschatbare waarde. Wilt u een bruidsjapon met een bohemien, sexy, prinses, extravagante, romantische of stoere uitstraling? Anastasi Bruidsatelier begrijpt als geen ander dat elke bruid uniek is. En u de hele dag en avond in een fantastische, onderscheidende jurk wilt stralen. Wij ontwerpen en maken bruidskleding op maat, op basis van uw wensen en verlangens. Handgemaakt, exclusief én betaalbaar. U bepaalt zelf hoe uw droomjurk eruit komt te zien. Ideeën opdoen? Bekijk onze collecties en maak uw dromen waar.

Bekijk onze bruiden

Inspiratie voor de ideale jurk

Anastasi ontwerpt en maakt bruidskleding in vele verschillende stijlen, kleuren, maten en combinaties. Elke trouwjurk is verrassend en origineel en heeft karakter. De bruidsjurk die wij voor u maken, valt prachtig om uw lichaam, accentueert de juiste delen en ondersteunt uw persoonlijkheid. Uw jurk wordt gecreëerd met ambachtelijk vakmanschap en liefde, want elke bruid verdient het beste op haar speciale dag.

Kwalitatief uitstekende bruidskleding hoeft niet duur te zijn. De prijs van de handgemaakte jurken van Anastasi ligt tussen de € 460 en € 960. Dit bedrag is inclusief het ontwerp, de stof, de bewerkingen en de naaikosten. U wordt stijlvol gekleed voor een betaalbare prijs. Er zijn geen onverwachte of bijkomende kosten. Voor een maatje meer of een positietrouwjurk wordt geen toeslag gerekend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de inspirerende verhalen van onze bruiden.

Betaalbare bruidsmode van uw dromen

Anastasi maakt bruidskleding in alle stoffen, kleuren, modellen en stijlen. Het mooiste is: u mag alles zelf bepalen. Een van de vele voordelen is dat u een vrije ontwerpkeuze heeft. Óók over de lengte van de sleep, de wijdte van de rok of de hoeveelheid bewerkingen. Wij stellen uw droomjurk samen aan de hand van onze basismodellen, meegebrachte schetsen of foto’s, uw ideeën en uw keuzes voor stoffen, kleuren en bewerkingen.

Daar nemen wij graag de tijd voor. Wij werken op afspraak, zodat u in alle rust en in een gezellige en ongedwongen sfeer in ons atelier in Nieuwegein bruidsjurken kunt passen. U mag twee bekenden meenemen die u kunnen helpen in uw moeilijke keuze. Wij trekken anderhalf tot twee uur uit voor de passing. Er staan vele modellen in allerlei maten, stijlen en combinaties tot uw beschikking. Door te variëren met materialen, kleuren en details creëren wij uw ultieme, unieke droomjurk.

Bekijk onze bruiden

Bruidskleding kopen jurken tot €960,- in ons hele assortiment

Anastasi realiseert bruidskleding die volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij geven een professioneel en eerlijk advies over de jurk die het beste bij uw figuur en huid- en haarkleur past. Elk type vrouw krijgt haar betoverende jurk, ook als u een maatje meer heeft. Dankzij onze bijzondere, zelf ontworpen korsetten wordt uw figuur prachtig geflatteerd.

Wilt u ook bruidsaccessoires om het plaatje compleet te maken? Anastasi zorgt voor bruidsschoenen die perfect bij uw trouwoutfit passen. Voor de bruidegom is er een stropdas en pochet in de kleur van uw jurk. En voor de bruidsmeisjes zijn er minikopieën van uw bruidsjapon. Staat u te trappelen om onze bruidskleding te ontdekken? Neem contact op voor meer informatie, advies of een passing.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.