Bruidsjurk Utrecht: Uniek en handgemaakt om in te stralen

De wens van elke bruid is om de perfecte trouwjurk te dragen. Anastasi Bruidsatelier begrijpt dat u op uw huwelijksdag het stralende middelpunt bent. U doet veel inspiratie op bij de collecties bruidsjurken in Utrecht, die op onze website te bewonderen zijn. U mag elk model passen, om vervolgens een trouwjurk op maat samen te stellen die bij uw verlangens, figuur en uw haar- en huidkleur past. U bepaalt aan de hand van uw ideeën en meegebrachte schetsen of foto’s hoe uw trouwjurk eruit komt te zien. Van de vorm, kleur, stof en bewerkingen tot de wijdte van de rok en lengte van de sleep. Onze bruidsjurken zijn uniek en een eyecatcher op elke bruiloft. Ervaar het zelf en neem direct contact op.

Bekijk onze bruiden

Professionele kwaliteit voor een scherpe prijs

Voor bruidsjurken in Utrecht is Anastasi hét aangewezen adres. Elke trouwjurk wordt handgemaakt met aandacht en liefde, op basis van uw input. U krijgt professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. De bruidsjurken kosten maximaal € 960, inclusief ontwerp, stof, bewerking en naaikosten. Uw trouwjurk is op uw lichaam gesneden, zodat u zich op een van de belangrijkste dagen van uw leven op uw mooist voelt. Lees de ervaringen van onze bruiden en kies voor een van de unieke bruidsjurken.

Bruidsjurken in Utrecht op maat die uw verwachtingen overtreffen

Een fantastische trouwjurk maakt uw onvergetelijke dag compleet. In onze werkwijze staan uw wensen centraal. U komt op afspraak langs bij ons bruidsatelier in Nieuwegein, om in een ontspannen, gezellige setting jurken te passen en ideeën vorm te geven. Desgewenst neemt u 3 à 4 bekenden mee als hulp bij de vaak moeilijke beslissing voor de mooiste jurk. Anastasi Bruidsatelier maakt een bruidsjurk op maat die uw verwachtingen overtreffen.

Bekijk onze bruiden

Exclusieve bruidsjurken die uw figuur flatteren

Met een keuze voor onze unieke bruidsjurken in Utrecht, geniet u van vele voordelen. U wordt schitterend gekleed in een maatjurk van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. U heeft veel pas mogelijkheid, u bent vrij in uw ontwerp en u krijgt eerlijk advies. Onze uitzonderlijke, zelfontworpen korsetten flatteren uw figuur. U slaagt tevens voor bijpassende bruidsschoenen of een bruidsmeisjesjurk als minikopie van uw jurk. Ga voor een van onze exclusieve bruidsjurken en bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.