Bruidsjurken outlet met ruime keuze

Bent u prijsbewust en op zoek naar een prachtige én betaalbare trouwjurk? Anastasi Bruidsatelier bedient u op maat met haar bruidsjurken outlet. U ontdekt onweerstaanbare bruidsjaponnen en combinaties van top en rok voor prijzen vanaf € 460 tot maximaal € 960. Hiervoor krijgt u maatwerk. Op uw huwelijksdag draagt u met trots en blijheid een droomjurk met een perfecte pasvorm en een adembenemende uitstraling. Anastasi rekent geen bijkomende kosten. De outletprijs is inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Wij doen ook niet aan toeslagen als u een maatje meer hebt of een positietrouwjurk wenst. Bekijk onze collecties en verheug u alvast op de grote dag.

Bekijk onze bruiden

Dé winkel waar u de jurk van uw dromen vindt

De bruidsjurken outlet van Anastasi is dé plek voor betaalbare bruidsmode. U vindt trouwjurken in alle maten, stijlen en materialen. Wij werken volgens afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tijdens een passing van anderhalf tot twee uur in een gezellige en ontspannen setting in ons bruidsatelier in Nieuwegein kunt u in alle rust een keuze maken voor uw ultieme trouwjurk. U mag twee bekenden meenemen die u bij uw keuze kunnen helpen. Wat kunt u verwachten?

  • In een persoonlijk gesprek maakt u uw wensen kenbaar aan de hand van meegebrachte schetsen, foto’s en ideeën.
  • Aan de hand van de vele basismodellen in onze bruidsjurken outlet kunt u verschillende maten, stijlen, kleuren en combinaties uitproberen.
  • U doet inspiratie op bij het passen van de bruidsjurken en u geeft een concrete invulling aan uw fantasie.
  • U bepaalt alles zelf, zoals de stof en kleur van de jurk, de lengte van de sleep of de wijdte van de rok en de hoeveelheid bewerking.
  • Na goedkeuring van het ontwerp krijgt u een maatofferte, zodat u exact weet wat de jurk kost.
  • De levertijd van uw droomjurk is maximaal 8 weken, bij grote spoed minimaal 3 weken.

Anastasi Bruidsatelier: Bruidsmode outlet

De bruidsmode outlet van Anastasi bewijst dat de mooiste trouwjurk helemaal niet veel geld hoeft te kosten. Ondanks de voordelige prijs, doen wij geen concessies aan de kwaliteit. Al onze trouwjurken worden zorgvuldig met de hand gemaakt en afgewerkt, aan de hand van uw specifieke figuur en maten. Naast de lage prijs, de hoge kwaliteit en het maatwerk, geniet u bij Anastasi nog veel meer voordelen, zoals een vrije ontwerpkeuze en ruime pasmogelijkheden. Alle op onze website getoonde bruidsjurken kunnen worden gepast, óók de verschillende combinaties van top en rok.

Anastasi biedt in de bruidsjurken outlet vele extra’s. Maak uw look compleet met de meest elegante bruidsaccessoires. Naast uw droomjurk verzorgen wij:

  • Unieke, zelf ontworpen korsetten, die strak om de bovenkant van uw lichaam zitten en uw figuur flatteren.
  • Bruidsschoenen in een bij uw trouwjurk passende kleur.
  • Voor de bruidegom een stropdas en pochet in de stof van uw jurk.
  • Een bruidsmeisjesjurk als minikopie van uw jurk.
Bekijk onze bruiden

Bruidsjurken sale

De bruidsjurken outlet van Anastasi heeft de mooiste trouwjurken voor een zachte prijs. Dat onze handgemaakte bruidsmode betaalbaar is, is niet af te zien aan de kwaliteit en uitstraling van onze jurken. Dankzij onze prijzen zien bruiden met een kleiner budget er fantastisch uit. Wij geven deskundig en eerlijk advies over de trouwjurk die het beste bij uw figuur en huid- en haarkleur past. Het heeft ons al vele tevreden en gelukkige klanten opgeleverd. Lees de reacties en bekijk de foto’s van onze bruiden en zie het met eigen ogen.

Bent u op zoek naar de perfecte trouwjurk voor een budgetprijs? Bij Anastasi betaalt u niet te veel, terwijl u zelf bepaalt hoe uw bruidsjapon eruit komt te zien. Neem gerust contact op voor meer informatie. Of maak direct een afspraak voor een passing.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.