Avondjurken Utrecht: een jurk om in te schitteren

Bent u de hoofdrolspeler op het bruiloftsfeest, de moeder van de bruid of bruidegom of een van de vooraanstaande gasten? Breng een bezoek aan Anastasi Bruidsmode, dat kan pronken met een brede en aantrekkelijke collectie avondjurken in Utrecht. Wij ontwerpen en maken een prachtige jurk op maat voor speciale gelegenheden.

U wilt natuurlijk schitteren op de huwelijksdag. Dat kan in een avondjurk, waarin u straalt als nooit tevoren. U slaagt voor mooie avondjurken voor even mooie prijzen, die nooit € 960 te boven gaan. Dit is inclusies alles: het ontwerp, de stof, de bewerkingen en de naaikosten. Aarzel niet langer en neem contact op voor oogstrelende avondjurken.

Bekijk onze bruiden

Uw wensen centraal bij ontwerp avondjurk

Avondjurken in Utrecht zijn er in verschillende stijlen, stoffen en kleuren. In onze werkwijze bent u het middelpunt. U bepaalt wat voor jurk u wilt, wij vertalen uw wensen in een fantastische avondjurk waarin u als een koningin in de spotlights staat. U komt op afspraak langs in ons bruidsatelier, om in een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke, gezellige sfeer uw ideeën kenbaar te maken. Dit kunt u doen aan de hand van schetsen en foto’s. Er staan vele basismodellen avondjurken in diverse stijlen, maten en kleuren ter beschikking om uw gedachten vorm te geven.

Avondjurk Utrecht: voor maximale bewegingsvrijheid

De avondjurken Utrecht worden met liefde en aandacht met de hand gemaakt en zijn van professionele kwaliteit. Er is een maatjurk voor elke vrouw, ook als u een maatje meer heeft.

Een van de voordelen van Anastasi is dat wij met unieke, zelfontworpen korsetten werken, die strak en comfortabel om uw bovenlichaam zitten. Uw figuur komt perfect tot uiting. Het mooie van de avondjurk is, dat deze ’s avonds op het bruiloftsfeest heerlijk aanvoelt en u tijdens het dansen maximale bewegingsvrijheid schenkt.

Bekijk onze bruiden

Eerlijk advies bij keuze van de mooiste avondjurk

U krijgt bij het samenstellen van de avondjurken Utrecht eerlijk advies over welk ontwerp het beste bij uw figuur en de kleur van uw haren en huid past. Het is mogelijk om de bruidsmeisjes in een minikopie van uw avondjurk te kleden voor een betoverend geheel. Ga voor een jurk die perfect zit en prachtig staat en kies voor een van de handgemaakte avondjurken. Bel (+31648450914), e-mail (info@anastasi.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen, advies of afspraakverzoek.

Contact opnemen

“Vanaf de eerste droom over mijn bruiloft wist ik hoe mijn jurk eruit moest zien. Dankzij jullie is mijn droom uitgekomen!” - Nina

Onze reviews

Lees hoe klanten de samenwerking met Anastasi ervaren.
Klik op één van onderstaande links om de reviews van het betreffende platform te bekijken.