Bruidswinkel Utrecht

Bruidswinkel Utrecht

Vind de perfecte trouwjurk in onze bruidswinkel in Utrecht

Met uw huwelijksdag aanstaande, heeft u veel aan uw hoofd. Hoe fijn is het dan, dat u in dé bruidswinkel in Utrecht in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer uw perfecte trouwjurk vindt. Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt een schitterende jurk op maat, of een elegante combinatie van een top en een rok. U mag alles zelf bepalen. Van de stof, kleur en bewerking tot de wijdte van de rok en de lengte van de sleep. Het uitzoeken en samenstellen van uw droomjurk in onze bruidswinkel in Utrecht zorgt voor de nodige voorpret op de grote dag. Onze uitgebreide collecties prikkelen de fantasie en wekken ideeën op voor de jurk van uw dromen, die bovendien betaalbaar is.

Bruidsjurk die matcht met uw figuur en haar- en huidkleur

U slaagt in onze bruidswinkel in Utrecht altijd voor de mooiste dag van uw leven. In onze werkwijze staan uw wensen centraal. Wij componeren met onze basismodellen in verschillende stijlen, maten en combinaties een trouwjurk op maat, waarbij uw ideeën, schetsen of foto’s leidend zijn. De keuze voor de mooiste bruidsjurk is niet eenvoudig. Vandaar dat u 3 à 4 familieleden, vrienden of vriendinnen mag meenemen naar onze bruidswinkel in Utrecht, om in een gezellige sfeer tot de beste keuze te komen. Anastasi geeft eerlijk en professioneel advies over de perfecte match met uw figuur en huid- en haarkleur.

De collectie

Alle bruidsjurken worden exclusief en betaalbaar op

maat ontworpen en gemaakt.

Bekijken

Onze bruidswinkel in Utrecht biedt u vele voordelen

Onze bruidswinkel in Utrecht werkt op afspraak, waarbij wij de tijd nemen om uw wensen en ideeën te vertalen in de mooiste trouwjurk. U bent vrij in uw ontwerpkeuze, u krijgt professionele kwaliteit en u betaalt een scherpe prijs van maximaal € 899, inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Andere voordelen zijn de vele pas mogelijkheden, de zelfontworpen stevige korsetten (die uw figuur flatteren) en de accessoires als bruidsschoenen die u kunt bijbestellen.

Bruidsjurken in Utrecht op maat die uw verwachtingen overtreffen

Onze bruidswinkel in Utrecht werkt op afspraak, waarbij wij de tijd nemen om uw wensen en ideeën te vertalen in de mooiste trouwjurk. U bent vrij in uw ontwerpkeuze, u krijgt professionele kwaliteit en u betaalt een scherpe prijs van maximaal € 899, inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Andere voordelen zijn de vele pasmogelijkheden, de zelfontworpen stevige korsetten (die uw figuur flatteren) en de accessoires als bruidsschoenen die u kunt bijbestellen.

Bruidswinkel in Utrecht bedient u met een trouwjurk op maat

Vele bruiden vonden al de weg naar dé bruidswinkel in Utrecht voor een betaalbare trouwjurk op maat. Wij ontwerpen ook een bruidsmeisjesjurk als minikopie van uw droomjurk, of een stropdas en pochet in de stof van uw jurk. U vraagt, wij ontwerpen en leveren. Informeer direct naar de mogelijkheden, vraag advies aan of maak nu een afspraak in onze bruidswinkel in Utrecht. U kunt bellen (+31648450914), e-mailen (info@anastasi.nl) of gebruikmaken van het online contactformulier.