Werkwijze

bruidsmode werkwijzeBij Anastasi staat u in het middelpunt. Wij passen ons geheel aan naar uw wensen. Het uitzoeken van de trouwjurk draagt namelijk bij aan de voorpret voor uw belangrijke dag.

U komt op afspraak langs bij Anastasi bruidsatelier in Nieuwegein. Eventueel neemt u 3 - 4 bekenden mee om u te helpen bij de keuze voor een jurk. Het ontwerpen en kiezen van een jurk is vaak een moeilijke beslissing. Daarom doet Anastasi er alles aan om deze keuze zo leuk mogelijk te maken.

In een gezellige en ongedwongen sfeer vindt een persoonlijk gesprek plaats. Hierin kunt u al uw wensen aan de hand van schetsen, fotoís en ideeŽn en met behulp van onze basismodellen aan ons kenbaar maken. In het atelier hangen vele basismodellen in verscheidene maten, stijlen en combinaties tot uw beschikking. Door het passen wordt inspiratie opgedaan en wordt uw fantasie concreter.

U mag alles zelf bepalen: de kleur, de lengte van de sleep, wijdte van de rok, hoeveelheid van de bewerking, etc. Dit houdt in dat door te variŽren met prachtige materialen, kleuren en details alle onderdelen van onze bruidscreaties aangepast kunnen worden tot de ultieme jurk.

Als het ontwerp geheel naar wens is kunt u de rest aan Anastasi overlaten. Aan de hand van het uiteindelijke ontwerp wordt een offerte gemaakt, zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij bestelling van de japon dient 20% contant aanbetaald te worden. Vervolgens maakt Anastasi de trouwjurk die precies voldoet aan uw verwachtingen, een creatie exclusief voor u en geheel op uw wensen afgestemd! De levertijd van uw creatie is doorgaans (ongeveer) 8 weken. Mocht het nodig zijn zullen wij er alles aan doen om deze korter te laten zijn.

Na uw trouwdag neemt Anastasi wederom de zorg voor uw bruidsjurk over. Er kan tegen een vergoeding van ongeveer 75 euro (prijs per 1 juni 2017) gezorgd worden voor reiniging. Wij geven garantie dat de jurk perfect thuiskomt. Zo heeft u de rest van u leven een schoon aandenken aan ťťn van de mooiste dagen van uw leven!

Veelgestelde vragen

De voordelen van Anastasi op een rijtje

bruidsmode voordelen-3

 • Prijs:  Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw trouwjurk tot maximaal 899 euro. Dat is inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Prachtig gekleed voor een betaalbare prijs !
 • Vrij in Ontwerp:  Uw trouwjurk wordt geheel naar uw wensen ontworpen en gemaakt. Aan de hand van onze collecties, uw ideeŽn en de keuze van kleuren, stoffen en bewerkingen wordt uw bruidsjurk samengesteld.
 • Veel Pasmogelijkheid:  Alle bruidsjurken op onze website zijn op voorraad om te passen, ook voor een maatje meer. U kunt ook de verschillende combinaties van top en rok passen.
 • Op maat:  Uw jurk wordt speciaal aan de hand van UW specifieke maten gemaakt.
 • Professionele Kwaliteit:  Alle trouwjurken worden zorgvuldig met de hand gemaakt/afgewerkt.
 • Geen Toeslag:  Wij rekenen geen toeslag voor een maatje meer of een zwangere bruid.
 • Bruidsmeisjes jurken en Accessoires:  Bruidsmeisjes jurk als een ďmini-kopieĒ van uw jurk. Een stropdas en pochet in de stof van uw jurk. Bruidsschoenen in kleur. Alles is mogelijk !
 • Persoonlijk:  Om u in een persoonlijke sfeer te kunnen helpen, werken we alleen op afspraak.
 • Unieke stevige korsetten:  Wij werken met unieke zelfontworpen korsetten. Zo zit de bovenkant strak om uw lijf waardoor uw figuur perfect uitkomt.
 • Eerlijk Advies:  De keuze van uw bruidsjurk is geheel afhankelijk van uw figuur en huids- en haarkleur. Anastasi geeft tijdens het passen een eerlijk en professioneel advies.
 • Levertijd:  8 weken (minimaal 3 weken in noodgevallen) zijn nodig om uw trouwjurk te maken. Bij het bestellen wordt in overleg een VASTE ophaal datum afgesproken.

Onze werkwijze

1059057

facebook twitter