Trouwjurken Collectie 1

Onze prijzen variëren van € 460,- tot € 899,- voor de complete trouwjurk! Op maat !

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! Uw bruiloft moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden en een fantastische bruidsjurk maakt uw huwelijksdag compleet. Bij Anastasi Bruidsmode atelier bent u voor bruidskleding ongetwijfeld op het juiste adres.

Bij het uitzoeken van een trouwjurk komt veel kijken. De Bruidsjurk moet perfect zijn, u staat immers in het middelpunt! Wij proberen al een feestje te maken van het passen en kiezen van een trouwjurk.

De stijl, de kleur, het model, de stof van de bruidsjurk, de keuze is aan U! U bepaalt zelf hoe uw bruidsjapon eruit moet zien. De trouwjurken worden exclusief en op maat ontworpen. Ons bruidsmode atelier levert alleen maatwerk bruidsjurken.

De collecties op de website geven een indruk van de mogelijkheden en zijn allemaal in ons bruidsmode atelier aanwezig om te passen. Wij beperken ons echter niet tot deze modellen. Ons doel is om uw dromen in vervulling te laten gaan. De klant is koning(in) en wij doen er alles aan om haar op haar trouwdag te laten schitteren als een koningin!

collectie2

De voordelen van Anastasi op een rijtje

bruidsmode voordelen-3

 • Prijs:  Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw trouwjurk tot maximaal 899 euro. Dat is inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Prachtig gekleed voor een betaalbare prijs !
 • Vrij in Ontwerp:  Uw trouwjurk wordt geheel naar uw wensen ontworpen en gemaakt. Aan de hand van onze collecties, uw ideeën en de keuze van kleuren, stoffen en bewerkingen wordt uw bruidsjurk samengesteld.
 • Veel Pasmogelijkheid:  Alle bruidsjurken op onze website zijn op voorraad om te passen, ook voor een maatje meer. U kunt ook de verschillende combinaties van top en rok passen.
 • Op maat:  Uw jurk wordt speciaal aan de hand van UW specifieke maten gemaakt.
 • Professionele Kwaliteit:  Alle trouwjurken worden zorgvuldig met de hand gemaakt/afgewerkt.
 • Geen Toeslag:  Wij rekenen geen toeslag voor een maatje meer of een zwangere bruid.
 • Bruidsmeisjes jurken en Accessoires:  Bruidsmeisjes jurk als een “mini-kopie” van uw jurk. Een stropdas en pochet in de stof van uw jurk. Bruidsschoenen in kleur. Alles is mogelijk !
 • Persoonlijk:  Om u in een persoonlijke sfeer te kunnen helpen, werken we alleen op afspraak.
 • Unieke stevige korsetten:  Wij werken met unieke zelfontworpen korsetten. Zo zit de bovenkant strak om uw lijf waardoor uw figuur perfect uitkomt.
 • Eerlijk Advies:  De keuze van uw bruidsjurk is geheel afhankelijk van uw figuur en huids- en haarkleur. Anastasi geeft tijdens het passen een eerlijk en professioneel advies.
 • Levertijd:  8 weken (minimaal 3 weken in noodgevallen) zijn nodig om uw trouwjurk te maken. Bij het bestellen wordt in overleg een VASTE ophaal datum afgesproken.

Onze werkwijze

1059056

facebook twitter