Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw trouwjurk, professioneel en op maat tot maximaal 899 euro !  Neem een kijkje in onze collecties.
Deze trouwjurken in alle mogelijke combinaties OF een trouwjurk uit uw fantasie kunnen wij in andere kleuren, stoffen en bewerkingen realiseren !
Uw bruidsjurk wordt aan de hand van uw wensen samengesteld en op maat gemaakt. Bij ons kan je dus echt letterlijk ALLES zelf bepalen !

Avondjurken

bruidsjurken-collectie-1

Collectie 1

Tot max 840 euro

trouwjurken-collectie-2

Collectie 2

Tot max 840 euro

bruidsmode-collectie-3

Collectie 3

Tot max 840 euro

Avondjurken Anastasi. Bij Anastasi staat u in het middelpunt. Wij passen ons geheel aan naar uw wensen. Het uitzoeken van de avondjurk draagt namelijk bij aan de voorpret voor uw belangrijke dag.U komt op afspraak langs bij Bruidsmode Anastasi in Nieuwegein. Eventueel neemt u 3 - 4 bekenden mee om u te helpen bij de keuze voor een avondjurk. Het ontwerpen en kiezen van een avondjurk is vaak een moeilijke beslissing. Daarom doet Bruidsmode Anastasi er alles aan om deze keuze zo leuk mogelijk te maken. Anastasi is al jarenlang toonaangevend in haar collectie van avondjurken.

In een gezellige en ongedwongen sfeer vindt een persoonlijk gesprek plaats. Hierin kunt u al uw wensen aan de hand van schetsen, fotoís en ideeŽn en met behulp van onze basismodellen aan ons kenbaar maken. In het atelier hangen vele basismodellen avondjurken in verscheidene maten, stijlen en combinaties tot uw beschikking. Door het passen wordt inspiratie opgedaan en wordt uw fantasie concreter. U mag alles zelf bepalen: de kleur, de lengte van de sleep, wijdte van de rok, hoeveelheid van de bewerking, etc. Dit houdt in dat door te variŽren met prachtige materialen, kleuren en details alle onderdelen van onze bruidscreaties aangepast kunnen worden tot de ultieme avondjurk.

De voordelen van Anastasi op een rijtje

bruidsmode voordelen-3

 • Prijs:  Anastasi Bruidsatelier ontwerpt en maakt uw trouwjurk tot maximaal 899 euro. Dat is inclusief stof, ontwerp, bewerking en naaikosten. Prachtig gekleed voor een betaalbare prijs !
 • Vrij in Ontwerp:  Uw trouwjurk wordt geheel naar uw wensen ontworpen en gemaakt. Aan de hand van onze collecties, uw ideeŽn en de keuze van kleuren, stoffen en bewerkingen wordt uw bruidsjurk samengesteld.
 • Veel Pasmogelijkheid:  Alle bruidsjurken op onze website zijn op voorraad om te passen, ook voor een maatje meer. U kunt ook de verschillende combinaties van top en rok passen.
 • Op maat:  Uw jurk wordt speciaal aan de hand van UW specifieke maten gemaakt.
 • Professionele Kwaliteit:  Alle trouwjurken worden zorgvuldig met de hand gemaakt/afgewerkt.
 • Geen Toeslag:  Wij rekenen geen toeslag voor een maatje meer of een zwangere bruid.
 • Bruidsmeisjes jurken en Accessoires:  Bruidsmeisjes jurk als een ďmini-kopieĒ van uw jurk. Een stropdas en pochet in de stof van uw jurk. Bruidsschoenen in kleur. Alles is mogelijk !
 • Persoonlijk:  Om u in een persoonlijke sfeer te kunnen helpen, werken we alleen op afspraak.
 • Unieke stevige korsetten:  Wij werken met unieke zelfontworpen korsetten. Zo zit de bovenkant strak om uw lijf waardoor uw figuur perfect uitkomt.
 • Eerlijk Advies:  De keuze van uw bruidsjurk is geheel afhankelijk van uw figuur en huids- en haarkleur. Anastasi geeft tijdens het passen een eerlijk en professioneel advies.
 • Levertijd:  8 weken (minimaal 3 weken in noodgevallen) zijn nodig om uw trouwjurk te maken. Bij het bestellen wordt in overleg een VASTE ophaal datum afgesproken.

Onze werkwijze

1050889

facebook twitter