Onze bruiden

Tamara-774-3

Hoi Anastasi,

Op 17 mei zijn wij getrouwd en mede dankzij de prachtige jurk die je voor mij had gemaakt, is het een onvergetelijke dag geworden! Mijn man vond me prachtig, iedereen trouwens, heb heel veel leuke reacties gekregen dat ze de jurk echt bij me vonden passen! Zelfs al een paar kapers op de kust, die hem zo over wilden nemen. Maar voorlopig staat ie nog mooi te pronken op onze slaapkamer! Ontzettend bedankt voor het fantastische werk wat jij en je collega's hebben geleverd!

Groetjes, Tamara

Tamara-774-2 
 
Janneke-989-1

Beste Anastasi,

De jurk zat goed en was helemaal naar mijn wens gemaakt. Bedankt voor het meedenken over het ontwerp en voor het maken van de jurk!

Op onze trouwdag kreeg ik veel positieve reacties!

Groetjes,
Janneke

 Janneke-989-2
 
Yvette-672-1

Hoi hoi...

Ik zou nog steeds foto's sturen van onze dag! !!
Het was echt super en alleen maar complimenten gehad! !!

Top bedankt! !!!!
Groetjes, Yvette

 

 

Yvette-672-2
 
Natascha-492-1

Hierbij de beloofde foto. Het was een erg mooi dag mede dankzij jou! Ik voelde mij net een prinsesje en kreeg ook ontzettend veel complimenten op mijn jurk.

Behalve dat het een prachtige jurk is, paste het perfect en het zat ook nog eens lekker!

Ik heb iedereen die nog gaat trouwen verwezen naar jou ;-)  Ik wil je nogmaals bedanken voor je mooi creatie!

Liefs, Natascha

 
Hanna-167-1

Beste Anastasia,

Heel erg bedankt voor de jurk, ik was er erg blij mee!

Hartelijke groetjes, Hanna

Hanna-167-2 
 
Nettie-258-1

Ik had een bepaalde trouwjurk in mijn hoofd, maar kon hem in de winkels niet vinden. Via het internet kwam ik op jou website en heb direct een afspraak gemaakt.

Je hebt mijn droomjurk en de jurkjes van de 2 bruidsmeisjes precies gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had. Onze trouwdag was in een woord geweldig. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn jurk en de jurkjes van de bruidsmeisjes. Iedereen vond de creaties beeldschoon en apart. Geef alle complimenten graag aan je door. Onze trouwdag is een onvergetelijk dag geworden mede dankzij jou.

Lieve groeten, Gerie & Henri

Nettie-258-2
 
Saskia-734-1

Mijn mooie unieke Anastasi-jurk!

Saskia

Saskia-734-2
 
Jolanda-584-1

Ik heb deze jurk bij jou laten maken en iedereen vond hem heel mooi.

We hebben een geweldige dag gehad. Hier is nog een mooie foto.

Groetjes, Jolanda

Jolanda-584-4
 
Laura-671-1

Hallo Anastasi! Via via had ik al eens van je gehoord, en toen ik je website opzocht en de groene jurk zag, was ik verkocht. Ik ben naar je toe gegaan, en zodra ik bij je binnen stapte was deze jurk de enige die opviel. Eigenlijk was de passessie dus klaar in 20 minuten, want hoewel ik nog een aantal andere jurken gepast heb, was de groene de mijne. Zo wilde ik mezelf zien op mijn bruiloft! De bruiloft was onvergetelijk, mede dankzij jouw werk. Ik heb van de hele dag genoten, van alle leuke reacties op de jurk, de stropdassen van mijn man en bruidsjonker, de bloemen in de haren van mij en ons bruidsmeisje. Ik zal jou aanbevelen bij iedereen die ik ken, want hoewel Nieuwegein voor ons niet om de hoek is, was het de reis meer dan waard. Je bent ontzettend vriendelijk, weet wat je doet en niks is te gek. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, bedankt voor al je harde werk, en uiteraard ook bedankt voor mijn mini-jurk!  Heel veel liefs, Laura

Laura-671-2
 
Astrid-563-1

Hallo Anastasia,

Hierbij zoals beloofd 2 foto's. Ik heb veel complimenten
gehad over de jurk.

Nogmaals heel erg bedankt!

Groetjes, Astrid

Astrid-563-2 
 

Pagina 8 van 10

1059057

facebook twitter