Onze bruiden

Marielle-912-1

Hoi Anastasia,

Ik wil je nog even heel erg bedanken voor het maken van mijn droomjurk!

Hij was echt precies zoals ik verwacht had, ik vind het zo knap van je dat je mijn gedachten in zo'n prachtig kunststuk hebt vertaald. Echt vakwerk! We hebben een fantastische dag gehad!

Vriendelijke groeten, Marielle

Marielle-912-2
 
Lindsay-448-1

Beste Anastasi,... In mijn zoektocht naar de juiste jurk heb ik meerdere modellen gepast en van de ene jurk vond ik dat mooi en van de andere juist weer dat maar de perfecte jurk kon ik niet vinden! Toen werd ik getipt door een bekende dat ik echt eens naar jullie toe moest gaan!

Met diversen plaatjes heb jij met alle elementen die ik juist mooi vond 1 jurk gecreëerd. Hoe eng vond ik het om mijn jurk niet van te voren echt te kunnen passen vol zenuwen gezeten maar ooooh wat was hij MOOI!! Precies de jurk zoals ik hem wilde en dat voor een schappelijke prijs. Ik heb mijzelf de hele dag als een prinsesje gevoel.

Hartstikke bedankt, Lindsay

Lindsay-448-4 
 
Wendy-724-3

Wat een heerlijke herinnering!

Dé perfecte jurk, dé perfecte dag!

Wendy

Wendy-724-2 
 
Jessica-258-6

Goedenavond Anastasi,

De jurk was perfect ben er super blij mee!

Mijn man vond hem zo mooi dat hij er tranen van kreeg. Ook heb ik veel complimenten gekregen over de jurk!

Met vriendelijke groet,
Jessica

Jessica-258-3
 
Brigitte-248-1

Wij zijn 18-06 getrouwd en we hebben een geweldige dag gehad. Voelde me ook helemaal super in de door jou gemaakte jurk. Ik kwam vorig jaar met een idee in mijn hoofd naar jou toe en je hebt dat idee geweldig uitgevoerd, nog mooier dan ik gehoopt had zelfs.

Nogmaals heel erg bedankt dat je mijn droomjurk hebt gemaakt. Vond en vind hem echt helemaal geweldig en heb er super veel complimenten over gehad. De stropdas van mijn man heb je ook gemaakt en die viel ook erg in de smaak.

Liefs, Brigitte

Brigitte-248-2
 
Martha-497-3

Beste Anastasi,

Ik heb erg van onze mooie dag genoten... een klein meisje noemde me "de prinses" :-) Met de jurk kon ik lekker zwieren over de dansvloer! Wel was het erg koud die dag, dus buiten droeg ik vrijwel constant ook een sjaal over m'n schouders.

Lieve groet, Martha

Martha-497-4
 
Danielle-122-1

Hallo Anastasi,

We hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij de prachtige jurk die jij gemaakt had!

Ondanks dat ik ruim 32 weken zwanger was, zat hij als gegoten! Je service is ook helemaal top, het was allemaal last minute werk, maar binnen twee weken was mijn jurk klaar! Super!

Groetjes Danny en Danielle

Danielle-122-2 
 
Sandra-167-1

Via mijn vriendinnetje bij jou terecht gekomen, met slechts 2 foto's van verschillende trouwjurken die ik leuk vond..! Maar jij begreep precies wat ik wilde en met een goed gevoel de deur uit gegaan.

Weken later mocht ik hem komen passen, en wat was hij fantastisch, jij heb 5 juli extra speciaal gemaakt !

Nogmaals thanks, Mvg Sandra

Sandra-167-3
 
Saskia-119-1

Beste Anastasia,

Ik heb maar een paar woorden nodig om deze foto's te beschrijven: Perfect couple, Perfect dress, Perfect love!

Hij hangt nu aan de muur om naar te kijken, maar misschien dat ik nog eens bij je terugkom om hem te vermaken tot cocktail dress. Ik word er gewoon te blij van!

Dank je wel, groet Saskia

Saskia-119-2 
 
Lisanne-158-1

Lieve Anastasia,

Wat een prachtige jurk was het! Hij was echt met vakmanschap in elkaar gezet en ik heb er heel de dag enorm van genoten en heel erg veel complimenten op gehad. Ik heb al heel wat vriendinnetjes naar je doorgestuurd. De jurk zat heel de dag geweldig en ik voelde me echt een prinses. Hij paste ook supergoed bij mij en mijn persoonlijkheid!! Superbedankt voor het meedenken en je professionaliteit! Dankzij jou was onze dag ontzettend geslaagd.

Lieve groetjes van Lisanne

Lisanne-158-2 
 

Pagina 7 van 10

1059057

facebook twitter