Onze bruiden

Marlies-888-1

Hoi Anastasi,

Heel erg bedankt voor het naaien van de jurk! Ik kreeg erg veel complimentjes erover, dus dat is leuk om te horen.

Groetjes, Marlies

 

Marlies-888-2
 
Amanda-491-1

Onze prachtige dag, met een geweldig mooie jurk gemaakt door Anastasi Bruidsatelier!

Amanda

 Amanda-491-2
 
Bianca-249-3

2 september zijn Steven en ik getrouwd.

Het was een fantastische dag met een heerlijk zonnetje. Mijn jurk zat de hele dag lekker en iedereen vond hem supermooi.

Groetjes, Bianca

 
Stefanie-813-1

Prachtige dag met een prachtige jurk!

Bedankt!

Stefanie

Stefanie-813-2
 
Bianca-282-5

Hoi,

Ik heb ook nog wat foto s van mijn jurk die ik heb laten maken bij jullie.

Zoveel mensen zeiden dat ze nog nooit zo'n mooie jurk hadden gezien en dat t echt precies bij mij paste!

Bianca

Bianca-282-6
 
Henriette-561-1

Hai Anastasi

Zoals beloofd een paar foto's van onze trouwdag.

8 mei was onze dag. We hebben enorm genoten! Dankjewel voor het maken mijn droomjurk. Ik wist al goed wat ik wilde, we waren er dan ook al snel uit. Maar jij hebt mijn verwachtingen weten te overtreffen! Ik voelde me net een filmster die dag.

Liefs, HenriŽtte

Henriette-561-3 
 
Noelle-912-1

Beste Anastasia,

Op 12-10 zijn wij dan eindelijk getrouwd. Wat een waanzinnig mooie jurk heb je voor mij gemaakt! Ik kon me werkelijk geen mooiere jurk bedenken! Kan er nog steeds geen genoeg van krijgen!

Ik ben je ontzettend dankbaar voor wat je voor mij gedaan hebt! Het pak van mijn man matchte er ook perfect bij en samen hebben we heel veel complimenten gekregen!

Nogmaals ontzettend bedankt! NoŽlle

Noelle-912-2
 
Nelleke-671-1

Hoi!

Eindelijk nog wat foto's van de dag. 25 mei is een superdag voor ons geweest.

Ik heb enorm veel complimenten over de jurk gehad! En telkens als ik er zelf naar kijk word ik er nog steeds blij van.

Bedankt!!
Peter en Nelleke

Nelleke-671-2 
 
Marlies-776-4

Beste Anastasia,

Hierbij zoals beloofd enkele foto's van mijn trouwjurk die ik op 11 oktober eindelijk de hele dag aan mocht! Ik heb er heel veel complimenten over gehad. Ook mensen die eigenlijk niet zo van bruidsjurken hielden vonden dit toch wel een heel mooie, elegante jurk.

Bedankt voor je inspanningen!

Beste groet,
Giorgio en Marlies

 Marlies-776-2
 
Sharon-348-1 In juni heb je een bruidsjurk voor me gemaakt. Ik heb ontzettend veel complimenten over m'n jurk gehad. Ik heb vooraf tegen een aantal mensen (schoonmoeder, en schoonzussen) verteld dat ik in een zwarte jurk zou trouwen, en die reageerden allemaal hetzelfde: "zou je dat wel doen?! zwart is toch veel te heftig, je moet het echt zelf weten maar ik zou het nooit doen"... Ik vond het dus best wel spannend om toch in het zwart te trouwen, maar ik vond het zelf zo mooi dat ik het toch wel graag wilde. Op de bruiloft zelf vond  iedereen het fantastisch (ook m'n schoonmoeder en -zussen! :-) Niemand had het verwacht, maar iedereen vond het geweldig. We hebben een onvergetelijke dag gehad, veel gelachen, gehuild, gedanst en gefeest, m'n man en ik gingen pas om half 5 slapen. Vrienden en familie praten er nog steeds over. Kortom het was een geslaagde bruiloft. Nogmaals ontzettend bedankt dat je m'n jurk gemaakt hebt, hij zat  geweldig, ik voelde me er fantastisch in, en ik spiek nog regelmatig in de kledinghoes om even te kijken hoe mooi hij is :-) Bedankt en een hartelijke groet, Sharon

Sharon-348-12
 

Pagina 6 van 10

1059057

facebook twitter