Onze bruiden

Willeke-123-3

Hallo Anastasia,

 

We hebben een geweldige dag gehad en wat was de jurk gaaf! Iedereen was er he-le-maal weg van. Hij was ook z precies "ik": top. En de stropdas paste perfect bij Eriks pak. Nog een keer heel erg bedankt, wt een pronkstuk!

Groeten, Willeke

 Willeke-123-2
 
Astrid-132-8

Hoi Anastasia,

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad op St maarten op 12-12 en dat mede dankzij mijn mooi jurk.

Mijn man vond hem ook super! Zoals belooft een paar foto's.

Nogmaals bedankt!! Groeten Astrid

Astrid-132-2
 
Cindy-924-1

1 jaar verder, en zoals iedereen beaamt... door jou was de dag onvergetelijk!

Nogmaals dank je wel Anastasi!! X

Cindy-924-2
 
Rianne-929-1

Hoi Anastasi,

11 oktober zijn we getrouwd en het was een prachtige dag! Mijn jurk zat als gegoten en met de bijpassende stropdas was het helemaal af.

Heel erg bedankt!

Groetjes Rianne

Rianne-929-2 
 
Kirsten-828-5

Beste Anastasi,

Nogmaals veel dank voor het maken van mijn jurk. Hij zat heerlijk en paste perfect en het was prettig dat hij halverwege de dag nog iets losser kon worden gemaakt. Ik heb zo veel enthousiaste reacties gehad.

Ook mijn man vond me erg mooi en er werd ook wel gezegd dat mijn buik bijna niet opviel, en dat terwijl ik toch al 5 1/2 maand zwanger was! De sluier heb ik uiteindelijk de hele dag ingehouden, terwijl ik van plan was geweest die halverwege af te doen.

Ik voelde me een echte bruid! Hartelijke groet, Kirsten

Kirsten-828-2 
 
Ellen-817-2

Op 8 september zijn wij getrouwd in Kasteel Haarzuilens. Het was een prachtige, zonovergoten dag. Een dag om nooit te vergeten.

Mijn jurk was super! Ik heb er alleen maar leuke reacties op gehad. En Wim.........die kreeg er tranen van in zijn ogen, zo mooi vond hij mij!

Groetjes, Ellen

Ellen-817-7
 
Annemarije-935-1

Hierbij de foto's van mijn jurk waarin ik op 24 mei getrouwd ben. Het was een prachtige dag en de jurk was precies zoals ik hem voorgesteld had.

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je keiharde werk vlak voor kerstdagen. Echt geweldig dat je de jurk in zo'n korte tijd kon maken!

Het was mijn verre reis (Noorwegen) meer dan waard!

Groetjes uit Noorwegen, Annemarije


 
Mell-439-1

Bij deze een paar foto's van onze geweldige dag 1 juni.

Het viel niet eens op dat ik 26 weken zwanger was.

Groetjes, Mell

Mell-439-2 
 
Mayke-643-2

Heel erg bedankt voor de mooie trouwjurk die je voor me gemaakt hebt.

Ik heb er een heel eind voor moeten reizen om hem bij jou te laten maken, maar het was de moeite dubbel en dwars waard! Je maakte precies de jurk die ik in gedachten had. Mijn man, kinderen en ik hebben op vrijdag 7 september jl. een fantastische bruiloft gehad en ik heb heel veel complimenten gehad over mijn jurk. Overdag was ik heel romantisch met de kanten top en 's avonds sexy met alleen de strapless top. Precies zoals ik dat wilde!

Bedankten groetjes uit Sittard, Mayke

 
Elise-747-1

Al jaren lang zat-ie in mijn hoofd: de trouwjurk. Maar toen het moment daar was kon ik 'm nergens vinden. Ik was zo blij dat jij 'm voor me kon maken!

Het was een onvergetelijke dag, we hadden niet veel mooier kunnen wensen. Dank je wel voor de prachtige jurk, met zoveel liefde gemaakt.

Zoals mijn moeder en schoonmoeder zeiden: je hebt gouden handjes!

Dank je wel ! Elise

 

Pagina 2 van 10

1059057

facebook twitter