Onze bruiden

Esther-534-1

Vrijdag 11 juli zijn Hans en ik getrouwd. Het was een prachtige dag, mede dankzij de jurk door jou handen gemaakt! Ik voelde me echt de mooie bruid van Hans. Hij vond de jurk supermooi!

Ik heb heel veel complimenten gehad. Veel meiden vonden de jurk echt een droomjurk. Net als ik. Het maakte de dag echt voor mij. Ik heb ervaren hoe het is om 1 dag echt het allermooiste te voelen! De jurk zat heerlijk. Overdag heb ik de sluier gedragen en 's avonds heb ik mijn feest-outfit gebruikt: andere sieraden en een bloem in mijn haar. Echt een aanvulling! Dank je wel voor je geweldige inzet en hulp!

Vriendelijke groeten, Esther

Esther-534-2
 
Jannemieke-412-1

Onze trouwdag was op 12 mei in het Kasteel Keukenhof. We hadden een stralende dag!

En mijn jurk tja... echt helemaal niks op aan te merken, bijna iedereen zij dat ze nog nooit zo'n mooie bruid hadden gezien met die geweldige jurk. Mijn dag kon niet meer stuk. Toen John mij kwam ophalen en mij voor het eerst zag was hij echt verast. Hij vond de jurk zo ontzettend mooi !

Daarom wil ik je nog even bedanken!

Met vriendelijke groet, Jannemieke

 
Ilona-225-1

Bedankt voor het maken van de mooie jurk. Helemaal wat ik zocht en helemaal ik. Krijg vele reacties, dat me jurk op mijn lijf is geschreven.

Ik ga zeker een gelegenheid zoeken waar ik hem weer kan dragen. Bedankt dat jij ook een deel van onze belangrijke dag heb bijgedragen. Het was een prachtige trouwdag op 14 oktober.

Groetjes, Ilona en Paul

Nettie-258-2
 
Nathalie-917-1

Hierbij foto's van onze bruiloft.

Nogmaals bedankt voor de jurk van mijn dromen en het jurkje voor ons bruidsmeisje.

Iedereen was onder de indruk van de jurk en vonden hem echt bij mij passen.

Groeten, Nathalie

Nathalie-917-2
 
Goy-254-4

Op 1 juli zijn wij getrouwd en het was een prachtige dag!

Het feest begon voor mij 's morgens al, eindelijk mocht ik m'n jurk aantrekken en er de hele dag in schitteren! Vincent wist niet wat hij zag, toen hij mij op kwam halen! Hij vond de jurk geweldig! Mijn familie, vrienden, kennissen en bekenden vonden de jurk ook heel speciaal en mooi! Ik heb veel complimenten gehad!

Anastasi, BEDANKT!

Groetjes, Marjolein

Goy-254-2
 
Ingrid-293-1

Op 8 mei jl. zijn we getrouwd, en wij hebben een geweldige dag gehad. Mede door dat jij de jurk kon maken die ik in mijn hoofd had, ik hoefde mijn tekening alleen maar te laten zien, en je wist gelijk wat ik bedoelde. Geweldig!! Bij deze wil ik je dan nogmaals bedanken voor de prachtige jurken die je voor mijn dochter Sylvana en mij gemaakt hebt.

Ik heb ook zoveel mooie complimenten op mijn jurk gekregen. Ik wens je nog heel veel succes verder met je bruidsatelier.

Groetjes, Ingrid

Ingrid-293-3
 
Renate-812-1

Beste Anastasi,

Wij hebben een prachtige dag gehad op 31 mei en ik wil je daar ook nog hartelijk voor bedanken!

Mijn jurk was prachtig en heb veel complimenten ontvangen hierover. Het weer kon ook niet beter, al met al een super dag!

Liefs,
René en Renate

Renate-812-2 
 
Rosa-487-1

WAUW! "het" woord van onze trouwdag op 28 augustus.

Ik heb de jurk, schoenen en het torselet de hele dag met veel gemak en plezier gedagen. Het zat fantastisch! De stropdas paste prachtig bij het pak van mijn man.

Je service is geweldig en de kwaliteit perfect! Heel erg bedankt!

Lieve groeten, Rosa

Rosa-487-2
 
Sabina-684-1

Hierbij een foto van onze huwelijksdag. Ik ben nog altijd zo gelukkig met mijn jurk! Martin vond 'm prachtig en was van mening dat geen andere jurk mij mooier had kunnen staan; dat deze jurk echt bij mij past.

Ook van de gasten heb ik veel complimenten gehad. Vooral het blauw in mijn jurk vonden mensen leuk. Ik stuur je ook een foto van de pop waarvoor je met veel geduld een kopie van mijn jurk hebt gemaakt in het roze! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles :)

Veel liefs, Sabina & Martin

Sabina-684-2
 
Martine-534-1

Bij deze de beloofde foto van onze bruiloft en natuurlijk de jurk!

Ik vond het een avontuur om mijn jurk bij jou te laten maken; ik had een idee in mijn hoofd en het was maar afwachten of ik dit kon overbrengen op jou! En zie het resultaat....het is nog mooier en meer bijzonder dan ik had verwacht!

Mijn man was er helemaal weg van en iedereen vond het echt een Martine-jurk; stoer, vrouwelijk, bijzonder... maar super mooi! Dank je wel!

Gr, Martine

Martine-534-2
 

Pagina 10 van 10

1059057

facebook twitter