Onze bruiden

Manon-898-1

Hoi Anastasia,

Op 4 juli zijn wij getrouwd. Nergens kon ik vinden wat ik zocht maar met een paar foto's en een tekening, heb jij de creatie gemaakt die ik in mijn hoofd had! Mijn jurk was perfect, precies zoals ik hem wilde.

Mede dankzij jou is het een schitterende dag geworden en heb ik veel leuke reacties gehad over de kleurcombinatie van mijn jurk, iedereen was onder de indruk. En extra bedankt voor de goede service voor een bijpassende stropdas en schoenen in de kleur van mijn jurk.

Groetjes Manon

Manon-898-2 
 
Marein-558-1

Ik zocht een bijzondere jurk. In mij hoofd wist ik precies wat ik wilde. Maar kon het nergens vinden. Toen vertelde mijn buurvrouw over u. Ik kwam bij jullie en vertelde wat ik wilde met uiteraard wat foto's en tekeningen. Ik vind het heel bijzonder, dat jullie precies DAT konden maken wat ik in me hoofd had.

Ik kwam 6 weken later weer bij jullie terug, en ja hoor...!!! daar hing MIJN jurk, perfect op maat en precies zo als ik hem wilde. Sterker nog, nog mooier dan dat ik in me hoofd had.. Dank je wel hier voor. Wij hebben een prachtige dag gehad!

Veel liefs, Marein

Marein-558-6
 
Ilse-828-1

Beste Anastasi,

Nogmaals bedankt voor het maken van mijn prachtige trouwjurk!!! Hij heeft de hele dag geweldig gezeten en paste perfect! Ik vond van verschillende jurken iets leuk, maar het totaalplaatje kon ik nergens vinden. Geweldig dat jij hem hebt kunnen maken, precies zoals ik mijn trouwjurk graag wilde!

Achteraf heb ik veel vragen gehad waar ik hem gekocht hebt, dus heb ze allemaal naar je doorverwezen.

Met vriendelijke groeten,
Ilse

Ilse-828-3
 
Jesselyn-812-5

Goedemiddag!

Op 6 september ben ik getrouwd in mijn prachtige jurk gemaakt door jullie!

Nergens kon ik mijn perfecte jurk vinden maar bij Anastasi kon ik gelukkig mijn perfecte jurk laten maken! Hij is precies geworden zoals ik hem wilde hebben! Hij was echt schitterend en dat heb ik die dag ook vaak gehoord!

Bedankt voor alles! Groetjes, Jesselyn

Jesselyn-812-4 
 
Anna-126-3

Hallo Anastasia,

Ik wil je bedanken voor de trouwjurk die je voor mij gemaakt hebt. Ik had een hoop ideen en jij hebt alles samen gebracht tot een prachtige jurk.

Onze trouwdag op vrijdag de 13e september was perfect. Ik voelde mij een prinses, mijn man en onze bruidskinderen zagen er prachtig uit en de hele dag was als een sprookje.

Met vriendelijke groet, Jerry & Anna

Anna-126-4
 
Sylvia-792-3

Lieve Anastasi,

We waren net prinsesjes met mijn bling jurk!! Iedereen was enthousiast en paste echt bij mij!!

De mini prinses Senna was ook zo blij met der jurk! Je heb onze dag helemaal super gemaakt door de geweldige jurken!

Bedankt!! Liefs van Sylvia , Luc en prinses Senna

Sylvia-792-5 
 
Melissa-971-3

Hoi Anastasia,

SUPER bedankt voor het maken van mijn mooie jurk!!! Het is helemaal wat ik wilde en iedereen vond m prachtig! Ik heb erug veel complimenten gehad! Al m'n vriendinnen vonden hem echt helemaal bij me passen! Mijn man vond me Wouw! En zonder t te weten, pasten we heel mooi bij elkaar!

We hebben heerlijk genoten van onze dag en je jurk maakte t helemaal compleet! Ik heb je al aangeraden aan een paar vriendinnen!

Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes, Melissa

Melissa-971-4
 
Sanne-585-3

Beste Anastasia,

Vrijdag 13-09 was het zover... wij zijn getrouwd in een prachtige jurk die jij voor mij hebt ontworpen.

Nogmaals bedankt voor deze geweldige jurk!! Ik heb ontzettend veel complimenten gehad over de jurk. Heel gaaf! En 's avonds heb ik lekker in m'n korte jurk kunnen dansen, super!!

Groetjes,
Sanne

Sanne-585-4 
 
Esther-725-1

Beste Anastasia, Voordat ik bij je kwam had ik al helemaal bedacht hoe DE jurk eruit moest zien. Maar dan is het nog maar afwachten of het ook zo wordt als dat je hoopt. En ja hoor, bij de trouwjurk fitting was ik helemaal blij met het resultaat. Vervolgens moest ik nog een paar weken wachten voor ik de jurk echt kon gaan dragen. En toen ik de jurk op 15 augustus eindelijk weer tevoorschijn haalde leek hij nog mooier dan bij de fitting.

De jurk zat perfect. De zon, wind en zee in Bonaire deed de jurk nog meer tot zijn recht komen. En met de stropdas en pocket bij Matthijs waren we een mooi plaatje. Jammer dat ik deze mooie jurk maar n keer kan dragen. Bij dezen wil ik je nogmaals bedanken voor het maken van mijn jurk! Liefs, Esther & Matthijs

Esther-725-2 
 
Kelly-123-3

Hoi Anastasi,

Aan het begin van het jaar heb je een prachtige jurk voor mij gemaakt! De bruiloft in Wenen was mede door de jurk een echt sprookje en onze mooiste dag ooit!

Inmiddels heb ik de jurk een aantal keer mogen dragen (de bruiloft zelf in Wenen, ons feest in Nederland en een feestje met mijn klas op school ter ere van ons huwelijk) en ik ben echt verliefd op de jurk... de jurk zal dan ook een heel mooi plekje krijgen in huis. Ontzettend bedankt voor deze mooie jurk!

Warme groet, Kelly

Kelly-123-2 
 

Pagina 1 van 10

1059057

facebook twitter